👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przeczytałem "Mariusz Max Kolonko mówi, co dalej ze Sosnowcem" =D

RockyWood napisał/a:
@kawal-chama
W zasadzie ten tekst nie miał kompletnie żadnego znaczenia merytorycznego.
Jak znacząca większość jego tekstów. To taki Coelho publicystyki. Powie coś oczywistego no ale są ludzie którzy się nim jarają, czasem natomiast porywa się z motyką na słońce i próbuje coś analizować lub też raczej wróżyć z fusów. Wtedy jego felietony powinny się nazywać "Mariusz mówi jak mu się wydaje że jest"

Max to gwiazdor, który kończąc swoją karierę zaczął się chwytać ludzi o populistyczno konserwatywnych poglądach, bo ci są najwierniejszymi widzami. Siedzą, oglądają sobie takiego maxa czy cejrowskiego i się przy tym brendzlują kryptogeje jedne

@up
@2xup
Ale was bolą te lewackie dupy ... jak się wam nie podoba, to wracajcie trzepać kapucyna pod mądrości lisa i urodę TW Stokrotki olejnikowej.
@2xup
Ale was bolą te lewackie dupy ... jak się wam nie podoba, to wracajcie trzepać kapucyna pod mądrości lisa i urodę TW Stokrotki olejnikowej.

Snowden chciał ujawnić prawdę o sztuczkach rządu, a skończył jak większość. Morał taki, że kto dobry, ten ma źle na tym świecie. Oby tylko mercedesowy kler nie załatwił Franciszka...

Tabernak napisał/a:
@up
@2xup
Ciebie boli dupa bo nie potrafisz zaakceptować prostej prawdy iż Kolonko to taki sam publicysta co Olejnik. Czyli manipulujący faktami propagandzista który mówi dokładnie to samo co chcą usłyszeć jego fani.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie