Z ostatniej chwili: Rosyjska telewizja "Life News" informuje o setkach czołgów, które zmierzają do granicy z Ukrainą.
Jak myślicie, będzie rozp🤬ol?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstawil se zdjecie jebnal tekst ze Putin jedzie czolgami... te wirtualne piwka maja kopa...
konto usunięte
2014-01-24, 18:39
Info zaczęrpnąłem z fanpejdźu
Pozytywny Nacjonalizm na facebooku. Jak się okazuje, informacja ta jest fałszywa.
vk.com/wall-38121615_808687
Cytat:
W internecie rozprzestrzeniają się pogłoski, że rzekomo w regionie Kursk (granica z Ukrainą), ogromne kolumny czołgów poruszają się w kierunku Ukrainy. Do informacji załączane jest zdjęcie z wiadomością Life-News. Zadzwoniliśmy do firmy i redaktorzy zdementowali pogłoski na zdjęcie - kolumna pojazdów jest w Petersburgu, przygotowują się do parady na cześć 70. rocznicy wyzwolenia blokady Leningradu, a słowo "Kursk" jest podstawione w Photoshopie.
Ale chwila grozy była. Przepraszam za dezinformacje
Jak już jadą to za jednym paliwem do nas też wstąpią, a od nas rzut beretem do Berlina a stamtąd to już o krok od Paryża.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
konto usunięte
2014-01-24, 19:11
"hehehe, postraszymy ludzi zdjęciamy czołgów, a potem wprowadzimy stan wojenny niby dla ich dobra. I tak wszyscy to kupią, chociaż Putin nigdy by tego nie zrobił. Będzie jak w Polsce w 1981, że niby mityczne zdjęcia satelitarne czołgów przy granicy sojuz-prl"
konto usunięte
2014-01-24, 19:39
konto usunięte
2014-01-24, 19:48
Lepiej niech do wiosny rozwiążą te swoje problemy, bo do Czarnobyla chcę się wybrać
konto usunięte
2014-01-24, 20:17
Oczywiście, że Rosjanie w każdej chwili mogli wejść do Polski, ale tego nie zrobili. Czemu? To była funkcja zastraszająca, że jak Wy się nie uspokoicie to my wkroczymy. Ciężko stwierdzić czy byliby w stanie wkroczyć gdyby nie Jaruzelski.
Osobiście Jaruzelski jest dla mnie nikim.
konto usunięte
2014-01-24, 20:23
Na temat Jaruzelskiego i wprowadzenia przez niego stanu wojennego:
youtube.com/watch?v=YZQpptwEceo
konto usunięte
2014-01-24, 20:55
Przepraszam że całość przejżałem pobieżnie , i nie wnikam w źródło tego komunikatu ale w tej sytuacji geopolitycznej ruskie czołgi są jedną z najgorszych opcji. Ukraińskie jasne, władza walczy. Władek Putin tam co najwyżej wygrywającej stronie tańszy gaz puści i kontrakt na czołgi produkowane na miejscu, swoich nie da szkoda sie babrać w ukraińskim gównie.
p.s. komunikat "WYŁĄCZ CAPS LOCKA" jest bardzo dobry, świetnie wpływa na pozbieranie pijanych myśli w jedną sensowną całość , ćwiartka dla administracji.
A po prawej na górze: LIVE, KURSK
Zekvaer napisał/a:
Jebłem i śmiechłem
Najprawdopodobniejszy scenariusz - rozpad państwa zdziczałych polskich chłopów ( nie ma czegoś takiego jak ukraina bo to sztuczny twór państwowości, a dzisiejszy naród "ukraiński" to potomkowie zdziczałych polskich chłopów co pańszczyzny dla szlachcica nie chciało odrabiać) wydaje się być nieunikniony, warto zadbać żeby kawałek tortu w postaci Lwowa "łyknąć"