Bardzo dobry gif zapodam go w dziale śmieszności na forum dla epileptyków

Podoba mi się taka estetyka.
Putin - Hitler - Wojna - Nuklearna
Putin - Hitler - Wojna - Nuklearna

daj tego gifa w spoiler skoro już ostrzegasz przed epilepsją
Chociaż raz w naszej Historii mogli byśmy zmienić rolę i dokonać rozbioru Ukrainy.
Chciałbym żeby w związku z zagrożeniem, Wojsko Polskie prewencyjnie wkroczyło "Tam gdzie lwowskie śpią Orlęta"
I Lwów powróci do macierzy. Jeszcze razem się przejdziemy Łyczakowską.
PS wiem wiem piękny sen.
I will wear you like a condom.
Chciałbym żeby w związku z zagrożeniem, Wojsko Polskie prewencyjnie wkroczyło "Tam gdzie lwowskie śpią Orlęta"
I Lwów powróci do macierzy. Jeszcze razem się przejdziemy Łyczakowską.
PS wiem wiem piękny sen.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.

Putin , Krym , UE , USA , Ropa ,Gaz , kupmy rowery i jedzmy z ruskimi na majówkę , walniemy flaszkę a banderowcy i upa niech sami negocjują taka prawda , trzeba poznać obie strony medalu. A do nas nie fiknie bo my mamy 48 F-16 i jak pier***niemy to masakra będzie. Dziękuję
co jak co ale jak Putin będzie widział że jego czas mija może zrównać świat z ziemią... kryzys wieku średniego...
podpis użytkownika
...
Playboy223 napisał/a:
zdejmijcie to z glownej, ktos moze odplynac
Ja przez chwilę odpłynąłem. Jak poczułem, że ślina zaczyna spływać mi do spodni, ocknąłem się. Teraz nie pamiętam, jak się nazywam.
podpis użytkownika
Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.
Kurna. Drażnią mnie te wszystkie zasrane gify mówiące jakim to Putin jest sk🤬ielem itd. Nie wiecie za wiele o historii stosunków Ukraińsko-Rosyjskich? To wyp🤬alać!

Ciekawe za co ty utrzymasz ten Lwów trqpl...
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!