👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
rozumiem że ty strzelasz jak prawdziwy mężczyzna robiąc dużo hałasu. Zastanowiłeś się w jakim celu? Swoją męskość światu obwieszczasz co roku o północy?
Pudło chłopczyku

Dobra tam xXx5226 i Halman - dajcie sobie buziaka na zgodę i przestańcie się kłócić.
radek225 napisał/a:
Dobra tam xXx5226 i Halman - dajcie sobie buziaka na zgodę i przestańcie się kłócić.
Idź być pedałem gdzie indziej może ?
Jest gówno z tymi petardami. Lontu dają po 2-4cm który to nie daje ci 5sek czasu na oddalenie się nim eksploduje. Tak ciężko zakazać wprowadzania do obrotu tego dziadostwa ? Po 10 latach debatowania wprowadzili zapis że każda powinna zawierać instrukcję obsługi po polsku... jakby to ktoś kiedyś przeczytał... naj🤬y w koszuli o północy na środku ulicy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie