@Brzydki09
Gówno prawda, komunizm to nie jest żadna j🤬a utopia tylko najbardziej NIESPRAWIEDLIWY system społeczny na świecie.
Komunizm zakłada, że jak możesz tyrać za 10 to należy ci się takie samo wynagrodzenie jak temu co nie robi absolutnie nic.
@DUST DEVIL
Nie jesteś tak cwany jak Ci się wydaje. Nie odkrywasz prawd objawionych mówiąc, że osoby tutaj zgromadzone chcą Cię cenzurować wzorem bolszewików.
Pogódź się z tym, że KAŻDY system chce cenzurować swoich przeciwników i tak naprawdę NIKT nie jest za wolnością słowa a przeciwników ideologicznych się niszczy na wszelkie dostępne sposoby. Tak samo jak ludzi którzy złośliwie wk🤬iają.
Feministki chcą cenzurować szowinistów i racjonalistów, racjonaliści chcą cenzurować feministki i szowinistów, szowiniści feministki i racjonalistów.
Kiedyś ludzie się ogarną, skończy się ta farsa z wąchaniem swoich bąków i mówieniem, że to z dworu zaleciało. Efektem będzie ogromna eskalacja przemocy (co w historii miało miejsce wielokrotnie mimo, że wiele osób nie wierzyło w to) ale jesteś jedną z tych osób dzięki którym do tego dojdzie.
Myślisz, że ktoś się zawstydzi czytając Twoje posty o tym jak to wspaniale trolujesz?
Ja wiem, że Ty wypełniasz misję i oczekujesz, że ludzie spojrzą na siebie krytycznie i dojdą do wniosku, że przeginają, że walczą z jakąś ideologią stosując dokładnie jej metody. Niestety. Wiesz jaka będzie reakcja większości?
Ma rację, nie jestem za wolnością wypowiedzi. Wk🤬ia mnie i mu wp🤬lę i nie będę próbował z nim dyskutować BO NIE CHCĘ. I co wtedy zrobisz? Triumfalnie, plując zębami, uznasz wyższość swojego rozumu?
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.