Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:32
Pyszny ból dupy robaków daily thread
konto usunięte • 2014-02-08, 22:08
Czyli jak to się okazało, że ZHP to Polskie dobro chronione

Piekąca anus scena od 2:42

Cytat:

Zespół Revlovers z Łodzi nagrał teledysk, który kończy się sceną pocałunku harcerek przy ognisku. ZHP domaga się natychmiastowego wycofania klipu z YouTube'a, bo klip promuje "nie te aspekty harcerskiej przygody, na których ZHP zależy".

Szanuję jak poj🤬y, bo zespołowi udało się zdobyć doskonałą promocję kosztem ZHP.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:18 8
kurde prowokator pełną gębom.Całe szczęście że ty i tobie podobni jesteście w mniejszości
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:19 7
To w końcu ZHP czy ZHR? Bo to dwie różne organizacje
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:25 394
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:38 40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:44 6
Jak miło się czyta prawaczkową walkę o wolny czysty poglądowo kraj. Piękny obrazek, normalnie niczym jeleń na rykowisku *.*
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:48 19
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 22:51 1
Nefario, dziękuję bardzo!
Zgłoś
chlop 2014-02-09, 0:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 1:06 44
@DUST DEVIL

taką masz renomę, że jesteś znanym trollem i 90% starszych użytkowników nie zwraca już uwagi na twoje wygłupy Poza tym uważaj, bo się kiedyś przejedziesz. Nie jesteś tutaj anonimowy, Sławek
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 1:08 2
dnr, kurczę :/ Trzeba będzie usunąć trollkonto na FB
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 1:16 37
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 1:45 3
dnr, skoro tak twierdzisz...

PS: nawet zakładając prawdziwość Twojej wersji, kibole nicz mi nie zrobią, bo moje hmm... unikalne poglądy które tutaj prezentuję, nie tylko diametralnie różnią się od rzeczywistości, ale i nie wynoszę ich poza ten serwis
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 4:37 34
Co, już srasz w gacie? trzeba było bardziej uważać jak prowokujesz w internecie, internet nie zapomina.
Cytat:

moje hmm... unikalne poglądy które tutaj prezentuję, nie tylko diametralnie różnią się od rzeczywistości, ale i nie wynoszę ich poza ten serwis

Ja to wiem i ty to wiesz, ale ktoś z IQ poniżej 100 i gw🤬townym temperamentem może się nie domyślić...
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-09, 10:34
szopenfeldziarz ty to nigdy nie zrozumiesz co to znaczy kochać swój kraj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem