👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gazeta Wyborcza proponowała 2 razy więcej, ale nie skorzystał
i za to duże piwo się należy ! trzeba się szanować ! Kolega pyta,czy tę blondynę od Yaoka zobaczymy kiedyś na hardzie
latem może jakoś, jak cieplej będzie ?

Essent napisał/a:
Pyta.pl to jak na dzisiejsze czasy, jedyni co śmieją się z pedałów i innych lgbt.Kaktus w dupę tym, co oczerniają i mnożą nienawiść do kolarstwa, co by nie było za słodko

BTW, współpracownica Jaoka łaaadna Pani

Przez cesarskie cięcie rodzą się PLATYNOWI GEJE!!!
Platynowy gej - homoseksulista płci męskiej, który nigdy nie miał fizycznego kontaktu z waginą, wliczając w to waginę matki.
Platynowy gej - homoseksulista płci męskiej, który nigdy nie miał fizycznego kontaktu z waginą, wliczając w to waginę matki.

agoth napisał/a:
No to teraz może bedzie dioamentowy gej, który urodzi sie z męzczyzny, który kiedyś był kobietą.
Thomas Beatie, ojciec trójki, swoje pierwsze dziecko urodził w 2007 roku. Jednak ten pochodzący z Hawajów mężczyzna urodził się w kobiecym ciele jako Tracy Lagondino. W sensie prawnym mężczyzną stał się w 2002 roku, wcześniej przeszedł podwójną mastektomię i terapię testosteronem. Zmiana płci przy równoczesnym zachowaniu żeńskich organów rozrodczych umożliwiła mu zajście w ciążę i naturalny poród.

Nie dawno powstała nowa siła polityczna: Konfederacja KORWiN Braun Liroy Narodowcy. W maju będą startować do Parlamentu Europejskiego. Można się zapoznać, może kogoś przekonają do siebie.
Pyta jest zajebiste. Zajebiście ośmiesza lewactwo i ich hipokryzję.
Jak to ktuś kiedyś powiedział jakieś 70 lat temu - w przyszłości faszyści będę siebie nazywali antyfaszystami i na odwrót.
Na sadistic pyta może drażnić sporo osób, gdyż większość tutaj to pedały
Jak to ktuś kiedyś powiedział jakieś 70 lat temu - w przyszłości faszyści będę siebie nazywali antyfaszystami i na odwrót.
Na sadistic pyta może drażnić sporo osób, gdyż większość tutaj to pedały

LBZ napisał/a:
Nie dawno powstała nowa siła polityczna.
Co najwyżej formacja nie siła. To tak jakby mówić o RAZEM "siła polityczna".

Sadistic to na pewno odpowiedni portal dla homoseksualistów? ManiacGregor co ty tu robisz parufko?

LBZ napisał/a:
Nie dawno powstała nowa siła polityczna: Konfederacja KORWiN Braun Liroy Narodowcy. W maju będą startować do Parlamentu Europejskiego. Można się zapoznać, może kogoś przekonają do siebie.
Dla mnie Korwin sie spalił swoimi głupimi wypowiedziami, którymi osmieszał wolnościowców. Ale totalnie przegiał pałe jak pojechał na okupowany przez RoSSje Krym. Udowodnił tym samym że w Europie albo mamy trzymać z lewakami z UE, albo ruskim syfem jakby Polska nie miała własnej drogi.
Sojusz z narodowcami, których program gospodarczy jest jeszcze bardziej na lewo niż PiS to jakies kuriozum. O indywiduach typu Godek czy Braun nie wspomne. To smutne by kojarzyc się z takimi osobami a nie typu Somer czy nawet Warzecha.
Oni niby chcą demoralizować dzieci i młodzież? Współczesna młodzież sama siebie demoralizuje, czemu ludzie są ślepi.

SeryjnaSamobójczyni napisał/a:
Oni niby chcą demoralizować dzieci i młodzież? Współczesna młodzież sama siebie demoralizuje, czemu ludzie są ślepi.
Powiadasz że jesteś zdemoralizowana..

100Burned napisał/a:
Powiadasz że jesteś zdemoralizowana..
A jak

Jestem wystarczająco młoda żeby wiedzieć jak wygląda mentalność współczesnej młodzieży. Widzę co się działo i co się nadal dzieje w towarzystwie dzieci w wieku przedszkolnym, w podstawówkach i resztkach gimnazjów dzięki rodzeństwu w rodzinie i te dzieci same w sobie są okropne

Może chcesz zostać jeszcze bardziej zdemoralizowana?
Fajne rzeczy na hardzie oglądasz

Fajne rzeczy na hardzie oglądasz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie