📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:17

Mój siostrzeniec dostał po porodzie szczepionkę przeciw żółtaczce, bez żadnej zgody rodziców, po 2 dniach od urodzenia niestety dostał żółtaczki. Od tamtej pory nie dostał żadnej szczepionki a jest już zdrowym i dużym jak na 6msc chłopcem.

Logiczny napisał/a:
Pisałem to wszystko po to aby wam powiedzieć coś innego. Po pysku lałbym antyszczepionkowców
Pobijesz debila, odpowiesz jak za człowieka

Już tytuł przekłamuje. Z tego co mi wiadomo, był to głównie marsz ludzi będących przeciwko przymusowi.
Normalny człowiek to odróżni.
Hvsarz napisał/a:
Już tytuł przekłamuje. Z tego co mi wiadomo, był to głównie marsz ludzi będących przeciwko przymusowi.
W tym przymusie chodzi o to, że szczepionki mają sens tylko wtedy gdy zaszczepieni są wszyscy. Inaczej znacznie spada ich skuteczność co wynika z zasady ich działania.
Proponuję dla konsekwencji protestować też przeciwko innym przymusom - przymus płacenia podatków, przymus wysyłania dziecka do szkoły, przymus jeżdżenia samochodem prawą stroną. Żyjemy w grupie i decyzje są podejmowane dla dobra całej grupy a nie grupki idiotów z internetu co się wymieniają swoimi halucynacjami. Na tym polega organizacja społeczeństwa. Można to zrozumieć albo wyjechać na Kamczatkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie