👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
powiedz prosze skad masz dane nt. smiertelnosci po zazyciu marihuany?
Nie chodzi o to, ze mamy przestarzale bardzo szkoldliwe spolecznie prawo tyczace narkotykow, ale chodzi o to, ze panstwo i prawo sa dla ludzi, a nie na odwrot. te czasy minely, zakonczyly sie podobno w roku 1989.
Jesli ten rzad partaczy, ta nedzna imitacja liberalow, nie bedzie sluchal vox populi to obawiam sie, ze z tego kraju znowu ucieknie kolejny milion mlodych osob, ktore beda mialy dosyc buszowania w tym smietniku europy. Emigracja stala sie powaznym problemem spolecznym, na lktory nasz kochany rzad w ogole nie zwraca uwagi...Nie mam pytan, ale mam dosyc tego kraju.
p.s.
Zeby nie bylo, nie jestem za pis, nie jestem, za jkm. po prostu martrwie sie o swoj los w tym kraju.
powiedz prosze skad masz dane nt. smiertelnosci po zazyciu marihuany?
Nie chodzi o to, ze mamy przestarzale bardzo szkoldliwe spolecznie prawo tyczace narkotykow, ale chodzi o to, ze panstwo i prawo sa dla ludzi, a nie na odwrot. te czasy minely, zakonczyly sie podobno w roku 1989.
Jesli ten rzad partaczy, ta nedzna imitacja liberalow, nie bedzie sluchal vox populi to obawiam sie, ze z tego kraju znowu ucieknie kolejny milion mlodych osob, ktore beda mialy dosyc buszowania w tym smietniku europy. Emigracja stala sie powaznym problemem spolecznym, na lktory nasz kochany rzad w ogole nie zwraca uwagi...Nie mam pytan, ale mam dosyc tego kraju.
p.s.
Zeby nie bylo, nie jestem za pis, nie jestem, za jkm. po prostu martrwie sie o swoj los w tym kraju.

Misiu kolorowy, nikt Ci nie każe robić zakupów od państwa. Kup sobie nasiona, hoduj, pal, i umrzyj na raka krtani
"wiele nowoczesnych europejskich państw już to rozumie" -->
1) wiele czyli które dokładnie?
2) nowoczesne - dlaczego to ma znaczyć lepsze i dlaczego my też musimy być nowocześni kur**, nowoczesne są związki partnerskie, ACTA jest nowoczesna, zbieranie ślimaka jako połów ryby jest nowoczesny, więcej praw dla homoseksualistów niż heteroseksualnych jest nowoczesne i widzimy jak to wygląda, dlaczego nie gonimy zachodu w kwestiach gospodarki, przemysłu?!
P.S. Nie ma podziału na narkotyki twadre i miękkie, poczytajcie, uwierzcie, skończcie 18 lat i kupujcie za swoje...
1) wiele czyli które dokładnie?
2) nowoczesne - dlaczego to ma znaczyć lepsze i dlaczego my też musimy być nowocześni kur**, nowoczesne są związki partnerskie, ACTA jest nowoczesna, zbieranie ślimaka jako połów ryby jest nowoczesny, więcej praw dla homoseksualistów niż heteroseksualnych jest nowoczesne i widzimy jak to wygląda, dlaczego nie gonimy zachodu w kwestiach gospodarki, przemysłu?!
P.S. Nie ma podziału na narkotyki twadre i miękkie, poczytajcie, uwierzcie, skończcie 18 lat i kupujcie za swoje...
@up Masz rację. Nie idźmy na przód. Idźmy do tyłu, żeby społeczeństwo cofało się do twojego poziomu.
Ze wszystkich "używek" ziółko jest najzdrowsze i taka jest prawda. Jak nie jest "skrapiana" to jedyny minus i to po dłuższym czasie zażywania pojawiają się luki w pamięci. Ludzie obudźcie się! Kto po marihuanie poumiera?! Ok, może się zdarzyć nowotwór, ale mniej jest to prawdopodobne od papierosów! Sama legalizacja (całkowita) to faktycznie długi temat. Ja z chęcią zasadziłbym sobie drzewko, może dwa i palił na własny użytek, nie robiąc po spożyciu odpowiedzialnych rzeczy (np. prowadzenie samochodu itp.). Nawet po legalizacji, nie będzie ćpunów na ulicach waszych miast, którzy proponowaliby wam, waszym dzieciom! Źle sobie to wyobrażacie. Znam człowieka co pali 11lat i drugiego co pali ponad 20 lat i nie widać tego! Dla porównania, wyobraźmy sobie teraz alkoholika... Nie trzeba tłumaczyć. Rozumiem, albo staram się rozumieć ludzi, którzy nigdy nie mieli z tym styczności, bo każdy chyba kiedyś nie miał i przez to pojawiały się wątpliwości. Gdy się spróbuje i pozna ludzi to ma się inne spojrzenie, ale zrozumcie też ludzi którzy chcą mieć możliwość zapalić. Marihuana nikogo nie zabiła i nikomu nie odbiło pod jej wpływem, żeby wziął siekierę i zabił sąsiada. Zobaczmy co dzieje się na jakichś masowych imprezach, dużych/małych, miejskich/wiejskich... Ludzie się napiją, pojawiają się awantury, buractwo, zaczepki. Gdyby ci sami ludzie się najarali sądzę, że byłaby mega harmonia i spokój. Dobra starczy z mojej strony, bo się nadto rozpisałem. Otwórzcie umysł!
P.S. Nie jestem "ćpunem", ani laikiem w temacie.
P.S. Nie jestem "ćpunem", ani laikiem w temacie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie