Posiedzenie Sejmu 11.2011 Ruch Palikota. Depenalizacja Marihuany!
podpis użytkownika
legalize it
Konto usunięte
2012-01-27, 1:24
Ciężko mi to przyznać ale.. zgadzam się z jego wypowiedzią.
Konto usunięte
2012-01-27, 1:34
Palcie, ćapjcie jak najwięcej, powinni to refundować - im szybciej tym lepiej i zostanie zdrowe społeczeństwo.
Konto usunięte
2012-01-27, 1:48
Tyle będzie ćpuny j...
k🤬a! a, dlaczego na butelkach z wódką nie widnieją np. napisy: "Alkohol silnie uzależnienia", "Alkohol zabija", "Alkohol prowadzi do patologii" Czemu k🤬a, no czemu k🤬a, no czemu do c🤬ja? Szlugi trują? trują! a są sprzedawane. Wóda rozp🤬ala umysł? rozp🤬ala! chleją? chleją. A trawa beee. pop🤬lony naród...
fajnie by było jakby marihuana była legalna, nie chodzi mi już o mafie tylko o zdrowie. Niedawno po moim miescie chodziło palenie podj🤬e domestosem. Kolega po spaleniu jednego bonga poszedł spać na 22h, takich przypadków jest więcej, ale co się będę rozpisywał. Sam nie palę
@up łezka się kręci jak ktoś wp🤬la tekst bez polskich znaków na zdjęcie
Konto usunięte
2012-01-27, 8:20
WhiteAngel napisał/a:
fajnie by było jakby marihuana była legalna, nie chodzi mi już o mafie tylko o zdrowie. Niedawno po moim miescie chodziło palenie podj🤬e domestosem. Kolega po spaleniu jednego bonga poszedł spać na 22h, takich przypadków jest więcej, ale co się będę rozpisywał. Sam nie palę
Moim zdaniem między innymi o to chodzi, żeby móc pójść legalnie do sklepu, kupić paczkę "papierosów z marihuany" sprzedawanych, bez trutek i uratować ludzi od uzależnień. Bo sama marihuana nie uzależnia, uzależniają chemikalia dodane do niej, tak samo jak wszystkie chemiczne świństwa dodane do papierosów. Założę się o głowę, że sam tytoń nie uzależniałby tak jak to gówno które palicie.
Konto usunięte
2012-01-27, 8:31
Palikot daj że już chłopie spokój z tą marihuaną, ileż można jechać na tym samym koniu. Tylko patrzeć jak głównym priorytetem Ruchu Podtarcia będzie "wolny internet"... a tumany tańczą
Konto usunięte
2012-01-27, 8:35
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
ileż można jechać na tym samym koniu
Strasznie dużo o tych koniach w komentarzach dajecie, ale nie wiem dlaczego.
Konto usunięte
2012-01-27, 8:37
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Palikot daj że już chłopie spokój z tą marihuaną, ileż można jechać na tym samym koniu. Tylko patrzeć jak głównym priorytetem Ruchu Podtarcia będzie "wolny internet"... a tumany tańczą
Przecież już się za to zabrał dawno

. Przynajmniej widać, ze robią to czego chcą ludzie, przynajmniej jakaś część tych ludzi, bo takie puste owce jak Ty nie mają zdania
Ten z Palikota to nawet wygląda jak naćpany.Obrońcy ćpunów,jarajcie na zdrowie,będzie was mniej.
p🤬lenie niedoj🤬ego leszcza, i c🤬j mnie strzela, że na takich matołów idą moje podatki