Dwa, nic o niej nie wiem czy bierze piguły, no chyba że pobzykamy się w gumie, ale to też jest ryzyko, że jak panna zajdzie w ciążę to może Cie kroić na kasę. O innych przykrych konsekwencjach już pisać nie będę.
Pytanie czy warto, seks to tylko chwila przyjemności. Czasem lepiej myśleć głową, a nie k🤬sem.
A mam już paru kolegów co "powpadali" z kim tak na prawdę nie chcieli i nie są to fajne historie...

@Ptoon lepiej zamilcz bo ni c🤬ja nie por🤬asz... a z resztą tacy wierzą że ich laska miała wcześniej 0 partnerów i ich nigdy nie zdradzi (to ja osobiście na miejscu takiej laski nawet bym się "puścił" z ciekawości jak jest z innymi).. sam nie zrozumiałeś metafory i zasad działania metafory, ba nawet bym rzekł że rozmowa z podtekstami seksualnymi to byłby problem dla Ciebie. Gość powiedział metaforę z zamkiem, więc kobietka to podchwyciła i kontynuowała mimo, że miała coś innego na myśli. Ale pisz dalej komentarze, beka jest niezła
![]()
Dziękuję.... wraca mi wiara.....

@Ptoon lepiej zamilcz bo ni c🤬ja nie por🤬asz... a z resztą tacy wierzą że ich laska miała wcześniej 0 partnerów i ich nigdy nie zdradzi (to ja osobiście na miejscu takiej laski nawet bym się "puścił" z ciekawości jak jest z innymi).. sam nie zrozumiałeś metafory i zasad działania metafory, ba nawet bym rzekł że rozmowa z podtekstami seksualnymi to byłby problem dla Ciebie. Gość powiedział metaforę z zamkiem, więc kobietka to podchwyciła i kontynuowała mimo, że miała coś innego na myśli. Ale pisz dalej komentarze, beka jest niezła
![]()
"lepiej zamilcz bo ni c🤬ja nie por🤬asz..." to znaczy, że jak zamilczę i nie będę pisał komentarzy, które jakieś części sadoli się nie podobają to por🤬am? Kogo? Ciebie? No bo sadistic.pl to chyba nie jest serwis matrymonialny więc rozumiem, że mówisz za siebie i że to twoja dupa jest na stole w tych negocjacjach. No widzę, że rozmowa z podtekstami seksualnymi dla ciebie nie jest żadnym problemem.

To co napisałeś jednoznacznie oznacza, że jesteś prawiczkiem, bo Twój klucz jest przeznaczony tylko do otworzenia jednego zamka.
...logika kobieto... schodząc z tej pieprzonej ślusarskiej metafory... prawiczkiem jest ktoś kto nigdy nie uprawiał seksu. Dajmy na to pan X jest stworzony do uprawiania seksu tylko z jedną panią Y, to to ma się nijak do stwierdzenia czy X w danym momencie uprawiał już seks z panią Y czy nie. No chyba że stwierdzisz że pani Y nie ma albo nie żyje. Wtedy to zdanie będzie poprawne logicznie.
Nie chciałem napisać, że to pogląd feministyczny więc dodałem / i napisałem prokobiecy. Mam nadzieję, że cie nie obraziłem.
Klucz ma ząbki i wcięcia, zamek ma przede wszystkim zapadki i bolce, które są ruchome i dopasowują się do klucza...

...logika kobieto... schodząc z tej pieprzonej ślusarskiej metafory... prawiczkiem jest ktoś kto nigdy nie uprawiał seksu. Dajmy na to pan X jest stworzony do uprawiania seksu tylko z jedną panią Y, to to ma się nijak do stwierdzenia czy X w danym momencie uprawiał już seks z panią Y czy nie. No chyba że stwierdzisz że pani Y nie ma albo nie żyje. Wtedy to zdanie będzie poprawne logicznie.
Nie chciałem napisać, że to pogląd feministyczny więc dodałem / i napisałem prokobiecy. Mam nadzieję, że cie nie obraziłem.
Klucz ma ząbki i wcięcia, zamek ma przede wszystkim zapadki i bolce, które są ruchome i dopasowują się do klucza...![]()
jeśli jesteś w szczęśliwym związku z jedną panią Y to pogratulować i radziłabym o tej godzinie

jeśli jesteś wdowcem??? przepraszam, nie chciałam urazić...

pogratulować znajomości zagadnień z dziedziny ślusarki... na pewno łatwiej Ci się żyje... tylko nie zapomnij o smarowaniu
zapamiętaj - kobiety na sadolu mają k🤬sa - nie jestem wyjątkiem
i tym optymistycznym akcentem

Strugaczka, która zastruga każdy ołówek jest spoko. Ołówek, który był często strugany, jest po jakimś czasie do wywalenia.
Więc skończcie już chrzanić i przede wszystkim skończcie z tą zasraną hipokryzją.
@O_Co_Ci_Chodzi, zimne piwo dla Ciebie!
Nie to nie to. Po prostu my z byle czego nie robimy wielkiego wydarzenia. Dla większości kobiet seks to nie wiadomo co (doarbiają ideologię do seksu i takie tam bzdety, a czasem używają jako narzędzia), a dla nas normalny przyjemny sposób spędzania czasu. Nie miejmy do kobiet pretensji, wszak to my faceci wbijamy kobietom do głowy, że zbyt duża ilość partnerów (czyli lubienie seksu) to dz🤬karstwo.
Ale chciałbyś, żeby jak już będzie Twoja żoną była Ci wierna co?

A ja bym chciał aby mój mąż był mi wierny.
Widzę, że panowie żałośnie uprzedmiotawiają ludzkie istnienia... klucz i zamek! Proszę was!
Czytają tak wybitne komentarze, mam ochotę zdechnąć jako dziewica.

![]()
naprawdę nie chce mi się tego tłumaczyć... późno jest - może jutro...
No to ja wytłumaczę.
Są ludzie wrażliwi i niewrażliwi.
Wrażliwi podchodzą do seksu ostrożnie, bo inaczej łapią moralniaka.
Mogą się bzykać jedynie z osobami, które darzą zaufaniem, a co za tym idzie - uczuciem.
Niestety na świcie jest coraz więcej egoistów, którzy chcą zaspokoić tylko własne potrzeby. Stąd niż demograficzny.