👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ohoho, znowu tekst z kluczem, tacy oryginalni, hohohoho. Ja też się mogę pobawić w takie genitalne analogie:
Strugaczka, która zastruga każdy ołówek jest spoko. Ołówek, który był często strugany, jest po jakimś czasie do wywalenia.
Więc skończcie już chrzanić i przede wszystkim skończcie z tą zasraną hipokryzją.
@O_Co_Ci_Chodzi, zimne piwo dla Ciebie!
Strugaczka, która zastruga każdy ołówek jest spoko. Ołówek, który był często strugany, jest po jakimś czasie do wywalenia.
Więc skończcie już chrzanić i przede wszystkim skończcie z tą zasraną hipokryzją.
@O_Co_Ci_Chodzi, zimne piwo dla Ciebie!

@milons
A ja bym chciał aby mój mąż był mi wierny.
Widzę, że panowie żałośnie uprzedmiotawiają ludzkie istnienia... klucz i zamek! Proszę was!
Czytają tak wybitne komentarze, mam ochotę zdechnąć jako dziewica.
A ja bym chciał aby mój mąż był mi wierny.
Widzę, że panowie żałośnie uprzedmiotawiają ludzkie istnienia... klucz i zamek! Proszę was!
Czytają tak wybitne komentarze, mam ochotę zdechnąć jako dziewica.

oczami30latki napisał/a:
![]()
naprawdę nie chce mi się tego tłumaczyć... późno jest - może jutro...
No to ja wytłumaczę.
Są ludzie wrażliwi i niewrażliwi.
Wrażliwi podchodzą do seksu ostrożnie, bo inaczej łapią moralniaka.
Mogą się bzykać jedynie z osobami, które darzą zaufaniem, a co za tym idzie - uczuciem.
Niestety na świcie jest coraz więcej egoistów, którzy chcą zaspokoić tylko własne potrzeby. Stąd niż demograficzny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie