@up
To ich dziupla...sk🤬inoksy jedne no.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
To ich dziupla...sk🤬inoksy jedne no.
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

On nie jest złodziejem. On po prostu kłamie dla politycznych (i tym samym nieco majątkowych korzyści). Ale dostał tą robotę legalnie. Ale macie takich w sejmie ze 400... To po prostu ludzie leniwi, albo nie umiejący zrobić porządku w tym chlewie. Nie oszukujmy się, mało kto by potrafił. Ale na pewno byliby tacy, którzy potrafiliby nieco ukrócić jawne łupienie wspólnej kasy dla swoich interesów, czyli właśnie złodziejstwo. Takim złodziejstwem jest i rozrzutność ZUS, NFZ, jak i całe rozbuchane przywileje polityków i rozmaitych grup w spółkach państwowych... Tyle. Rambo, pomóż!
@2up
Legenda legendą, ale pomóc Polsce tak naprawdę mógłby tylko on.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Legenda legendą, ale pomóc Polsce tak naprawdę mógłby tylko on.

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Wiecie co, mi to się wydaje, że jak Tusk widzi te wszystkie komentarze, że niby on złodziej i kradziej, to jemu się robi smutno i na złość rzeczywiście kradnie. A może w głębi serca to dobry człowiek i jakbyśmy go lepiej poznali, polubili i dali mu drugą szansę to przestał by kraść i lepiej rządził...
Ale głupotę napisałem.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Ale głupotę napisałem.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Ile jeszcze będzie wstawek, typu tusk złodziej, k🤬a no ile można ? Dajcie cycki chociaż, bo na tą sk🤬iałą gębę to nie mogę patrzeć...
My tu gadu gadu a w sejmie pedalstwo kontratakuje. Rzuciłem dzisiaj okiem na komentarze pod artykułami na ten temat na kilku portalach. Wynika z tego że większość piszących to popiera. I mocny hejting odchodzi na jedną kobitę która nazwała to po imieniu. Chyba Polska zaczyna się kończyć....
podpis użytkownika
Nie mam weny