Wybranym ludziom zadano pytanie: "Któremu politykowi plunąłbyś w twarz?".
Wygrała odpowiedź: "Dowolnemu".
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-12, 22:33
Korwinowi, Tuskowi i Kwaśniewskiemu
mój kurczak w lodówce się nawet uśmiechnął
konto usunięte
2013-11-12, 23:03
Ja bym nie dał rady plunąć bo po tym "dowcipie" zabrakło mi śliny.
Plunąłbyś ? Chyba splunąłbyś. Tak lepiej pasuje.
konto usunięte
2013-11-13, 11:45
Święta prawda BongMan, święta prawda
ŁAp piwo
@Up, jesteś grammar nazi czy debil?
konto usunięte
2013-11-13, 12:11
@up.. Ani jedno, ani drugie ale po pierwsze obraziłeś kolegę Rogera.. Poza tym napisałem Ci to dlatego, że się pajacu czepiasz innych, nie potrafiąc samemu poprawnie się wysławiać..
Zresztą BongMan zdrowo Ci ostatnio pocisnął

To tyle. Aha! Ciągnij.
konto usunięte
2013-11-13, 12:36
@up Skoro się już tak czepiamy, to nie ma czegoś takiego jak ".." po słowie... Po co się tak piłować.
konto usunięte
2013-11-13, 12:41
BongMan opowiedz jak to było w pracować w biurze poselskim, zaraz po tym jak wróciłeś z połowów krabów na karaibach
BongMan to hybryda Strasburgera i Cejrowskiego
konto usunięte
2013-11-13, 14:10
Bo ja wiem? Bo co, wrzucił żart który jest zawsze trafny? Bo nagle tym żartem zamyka mordy wszystkim pajacom wyzywającym od różnych? Bo prawda boli? Bo nikt nie jest lepszy dlatego, że zaślepiony wierzy w jakiegoś pajaca. Pajaca, który ma tego wierzącego ćwoka w dupie a potrzebne mu są tłumy. By panoszyć te swoje prawdy objawione? Nie rozumiesz to się nie odzywaj i tyle.
konto usunięte
2013-11-13, 14:16