Pytanie
konto usunięte
• 2015-04-02, 14:45
Absolwent nauk ścisłych: - Dlaczego to działa?
Absolwent inżynierii: - Jak to działa?
Absolwent księgowości: - Za ile to działa?
Absolwent kierunków humanistycznych: - Może frytki do tego?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2015-04-02, 14:48
absolwent prawa / medycyny: zapłać pod stołem to zadziała!
Jak to było na jakiejś uczelni:
Teoria jest wtedy, kiedy coś nie działa, ale wiesz dlaczego.
Praktyka - kiedy coś działa, ale nie wiesz dlaczego.
U nas łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.
konto usunięte
2015-04-02, 15:54
999 na 1000 użytkowników sadistica poszło w kierunki humanistyczne więc proszę..
konto usunięte
2015-04-02, 15:55
BongMan napisał/a:
Jak to było na jakiejś uczelni:
Teoria jest wtedy, kiedy coś nie działa, ale wiesz dlaczego.
Praktyka - kiedy coś działa, ale nie wiesz dlaczego.
U nas łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.
To motto wisi u nas w biurze.
A co do humanistów się nie wypowiadam, bo jeszcze naplują mi do frytek
Lyck napisał/a:
999 na 1000 użytkowników sadistica poszło w kierunki humanistyczne więc proszę..
Raczej pójdzie, jeśli najpierw skończą gimnazjum i szkołę średnią.
Przeczytałam komentarze, bo liczyłam na gównoburzę ludzi po kierunkach humanistycznych... Zawiodłam się
konto usunięte
2015-04-02, 17:26
lotna napisał/a:
Przeczytałam komentarze, bo liczyłam na gównoburzę ludzi po kierunkach humanistycznych... Zawiodłam się
Bo to jest już tak nudne i oklepane, że mało kto na to zwróci uwagę podczas scrolowania.
konto usunięte
2015-04-02, 17:36
Imie_jego_44 napisał/a:
Absolwent nauk ścisłych: - Dlaczego to działa?
Absolwent inżynierii: - Jak to działa?
Absolwent księgowości: - Za ile to działa?
Absolwent kierunków humanistycznych: - Może frytki do tego?
z tekstu wnioskuję, że trzej pierwsi mądrale pytali się o działanie hamburgera?
konto usunięte
2015-04-02, 18:00
jestem humanistą po szkołach plastycznych
frytki to nakładają mi właśnie takie pajace z bólem dupy jak ty
a ja sobie siedzę w domku i pracuje również w domku, wstaje sobie kiedy chce zabawiam się kiedy chce bo stać mnie na wiele i sam sobie jestem szefem
ból dupy mają ścisłowcy bo się okazało że jakimś cudem oni też nie mogą znaleźć pracy, jak to możliwe? inżyniery - sól tej ziemi, oni bez pracy?
konto usunięte
2015-04-02, 18:04
Ta ta, to właśnie humaniści chcą żyć w homo świecie pełnym miłości (nie tylko analnej). Zawsze jak jakiś idiota prawi morały że ktoś nie idzie z duchem czasów (nie toleruje pedalstwa i potworów jak grodzkiej), to zawsze okazuje się być humanistą, ciekawi mnie dlaczego...
Ci co nie potrafią znaleźć pracy po ścisłych to tzw. inrzynierzy, którzy jechali na ściągach i chcieli tylko zdać. Taka prawda że po ścisłym pracuje normalnie a nie strugam wariata i "komponuje".
konto usunięte
2015-04-02, 18:15
@wolo1994
Bo ściślaki patrzą z perspektywy rozmnażania. Para homo nie wyda potomka więc jest zbędna z punktu widzenia pronatalistów czyli trzeba ją zniszczyć czynnie lub biernie (hehe jakby to cokolwiek zmieniało).
Poza tym jeżeli sam przyznajesz że czarne owce są również wśród ściśkaków to bądź łaskaw jeździć po obu grupach jednakowo