Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Pytanie
konto usunięte • 2016-05-21, 22:00
– Kochanie, mogę wsadzić ci w dupę?

– Jesteś pop🤬lony, wiesz o tym?

– Czemu? Wielu facetów zadało to pytanie partnerkom.

– Ale nie gdy trzymali gaśnicę.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
flejtuch 2016-05-21, 22:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przema 2016-05-21, 22:36
@flejtuch

a przypadkiem dupa nie jest od srania?
Zgłoś
KrisCFC 2016-05-21, 22:48 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-22, 1:25 197
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-22, 7:49 2
@up
Piwo dla tego Pana. A suchar i tak dobry, nawet się zaśmiałem.
Zgłoś
motci 2016-05-22, 10:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-22, 11:37 10
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-22, 11:59
@myjek: ale chodzi ci w końcu o piwa na sadisticu, czy program 500+? Bo już się pogubiłem pod koniec.
Zgłoś
support3 2016-05-22, 12:04
@myjek
niestety masz rację ale najsmutniejsze jest to, że za 2 lata obecny komunistyczny rząd spowoduje, zabranie Ci połowy pensji na utrzymani patologii w ramach 500+ i wolnej niedzieli żeby frekwencja w kościołach wzrosła.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-22, 12:20
Zgłoś
nano50 2016-05-22, 12:21 7
@myjek

System tylko +'sowy musiał do tego doprowadzić. Głupi dowcip zgarniałby 120 + i 300 -, A poważny materiał o ciągnikach 50 + i 10 -.
Jako że społeczeństwo Sadola to pewnie koło połowy dzieci poniżej 18 roku życia, a duży odestek ogółu jest po prostu przygłupi to właśnie ta część najczęściej browaruje*.

Można by było dodać próbnie opcję odbierz piwo, lub wylej piwo...
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-22, 12:27
Zgłoś
mienki 2016-05-22, 14:42
Sadistic - Codzienna dawka Sucharów z tą samą puentą ... ehh

Bongman Wróć i spójrz co czynią twoje dzieci !
Zgłoś
loveandpeace 2016-05-22, 14:54 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem