Typiara wybrała oczywiście złą odpowiedź.
Debilny program w tvp
Za jakiś czas każdy będzie znał odpowiedź na to pytanie.
ringus nygusie każdy zna odpowiedź,typiara zawsze wybiera źle a jakbym chciał oglądać programy dla imbecyli to bym nie siedział na sadolu tylko w dużym pokoju,wyp🤬alaj więc do grobu
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Konto usunięte
2011-02-18, 15:08
rozluźnij dupsko ziąąąąąą... spinasz się w każdym temacie, nie podoba się to nie komentuj, proste?
k🤬a tez mam duży pokój a w nim tv
Konto usunięte
2011-02-18, 16:28
j🤬i, niedługo dowiemy się, z TV takich rzeczy:
- Pac-Man to lekoman i ćpun, nałogowo łykał żółte tabletki.
- W brutalnej grze "tetris" rozłupujemy czaszki niewinnym pikselowym bloczkom.
- Autorzy gry Mario Bros za kratkami- w tej zwyrodnionej grze skacze się żółwiopodobnym istotom na głowy! (Greenpeace atakuje!)
i dlatego nie oglądam TV, j🤬e gimbusy, nie sprawdzą nawet informacji, które podają.
Konto usunięte
2011-02-18, 17:37
@up
Zadanie bojowe na dziś: dowiedzieć się co oznacza słowo gimbus.
Konto usunięte
2011-02-19, 21:03
haha w gta można kupić samochód na bazarzie
Konto usunięte
2011-02-24, 20:11
jak to, k🤬a, kradzione?!
ja je kupuje za 3 luty i kopa
Konto usunięte
2011-02-24, 20:14
a jaka jest poprawna odpowiedź

?
już na początku filmiku byłem pewien na 100% że się nie zawiodę i nie zawiodłem się. Bambus przegrał

))
nie kazdy całymi dniami siedzi i gra w debilne gry na kompie Wyobraź sobie ze niektórzy pracują i nie mają pojęcia o takich rzeczach bo to tylko strata czasu dla nich
Konto usunięte
2011-02-24, 21:26
Skoro program debilny to na c🤬j to wrzucać?
Może jutro zobaczymy scenę z barw szczęścia czy cuś?
To zdjęcie jest... a ja myslałem że mi się znów odtwarzacz zj🤬....
magikp1 napisał/a:
nie kazdy całymi dniami siedzi i gra w debilne gry na kompie Wyobraź sobie ze niektórzy pracują i nie mają pojęcia o takich rzeczach bo to tylko strata czasu dla nich
google "Grand Theft Auto" Około 28,300,000 wyników
Grand Theft Auto (GTA) –
seria gier wydaną przez firmę Rockstar Games. Jedna z najbardziej znanych i kontrowersyjnych serii gier wideo.
Do dziś wydano 15 części. Przed wydaniem kilku z nich p🤬lono o tym nawet w głównym wydaniu wiadomości.
Dobrze że nie jesteś nolifem. Za to jestes noNetem
podpis użytkownika
ironią w ryj