Na samą końcówkę maja "majówka", a w niej dowiecie się dlaczego kobiety oszalały na punkcie ptaka prezydenta
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
NARESZCIE!!!!!! moge ignorowac tematy pyta.pl ! stalo sie, to jest ten dzien
pyta rządzi, beka z tego wszystkiego co się dzieje
czekoladowy ptak hue hue
czekoladowy ptak hue hue
dożywotnia beka z czekoladowego monstrum i bydła goniącego za ulotkami
poziom intelektualny ludzi biorących udział w marszu pana prezydenta
szkoda że nie było tego gościa od "Matura to bzdura", miałby dobry materiał..
"przyszłam na marsz bo mi pani dyrektor kazała" - nosz kur.. jak w komunie buehehehe
Tak swoją drogą, jeżeli na marsz przyszło koło 200-300 osób to w jaki sposób B.Komorowski wygrał powszechne wybory prezydenckie?
i nasz kochany prezydent, za którego krytykę zamykają w kryminale !!
aaaaaaa bym zapomniał !!!! Czekamy kiedy administracja wrzuci temat do działu "Polityka i Religia", w końcu musi być porządek. Bo cenzura to relikt przeszłości, wyginął pod koniec okresu PRL
..
szkoda że nie było tego gościa od "Matura to bzdura", miałby dobry materiał.. "przyszłam na marsz bo mi pani dyrektor kazała" - nosz kur.. jak w komunie buehehehe
Tak swoją drogą, jeżeli na marsz przyszło koło 200-300 osób to w jaki sposób B.Komorowski wygrał powszechne wybory prezydenckie?
i nasz kochany prezydent, za którego krytykę zamykają w kryminale !!
aaaaaaa bym zapomniał !!!! Czekamy kiedy administracja wrzuci temat do działu "Polityka i Religia", w końcu musi być porządek. Bo cenzura to relikt przeszłości, wyginął pod koniec okresu PRL
..
połowa tego marszu to znani dziennikarze i pracownicy radiowej Trójki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Zrzucili ulotki i się mało nie posrali