👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam taką alergię na lewactwo, pedalstwo i feministki, że po obejrzeniu tego odcinka mam ochotę zwrócić światu niedawną kolację.
No, chłopaki trochę zrehabilitowali się po kilku głupich filmikach z imprez dla rbl i lizaniu uszatemu urbanowi dupy w tok fm. Moja skromna persona wybacza, choćby za momenty jak feminiści biją kobiety i polew z lewackich napinaczy, no i reakcje Kozy - Antyestablishmentowy Komando,
dla niego.

Black271 napisał/a:
---------------------------------------------------------------------
Drogi @brx zakładam, że to skrót od słowa "brick", bo prezentujesz dosyć ciężkie, ceglane podejście.
Nie piekl się, nie odgryzaj innym, tylko jak dorosły chłopczyk, jakim się mienisz miej dystans, wyluzuj i zrozum, że Pyta.pl to trolling, mają podstawowe założenie: irytować i naśmiewać się z ludzi. Poziom!? Jedyny jaki u nich jest istotny to poziom wyprowadzenia z równowagi trolowanych ludzi.
Pozdrawiam.![]()
Drogi przyjacielu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie