przy "gahdze" poszczałem się ze śmiechu widząc Jaoka dławiącego szyderczy śmiech w twarz tego pedała w dywanie, a przy "laserowej stulejce" to już nie miałem czym szczać ze śmiechu, więc zacząłem srać.

podpis użytkownika
Jeśli nie boli, to źle to robisz.
Hah świetni są, nie widziałem bardziej pozytywnie poj🤬ych ludzi
Najbardziej rozwalająca końcowa scena z tymi trzema studentami napinaczami

ogólnie, śmiesznie, nie powiem, że nie, ale na c🤬j te płacze, że są c🤬jowi to ja nie wiem + jak ktoś wyżej widać ze pan z 2:00 jest stałym bywalcem sadola

@brx - spinasz się koleś, jakbyś to Ty rzucał tymi śnieżkami

o honkong był w 3.40
podpis użytkownika
Bogusław Łęcina usługi budowlano-remontowe. MOŻE NIE NAJTANIEJ, ALE JAKO TAKO.
Mój kolega jak takich widzi to zawsze mówi tylko "Hitler ich za mało palił"

mają styl chłopaki. wyśmiewają rzeczy, ktorych myślałem ,że sie nie da wysmiaći to z takim sarkazmem,ze jest to wręcz smutne
. Oby tego więcej:D

brx napisał/a:
coraz nizszy poziom maja panowie z pyty...
Oni zawsze byli poniżej poziomu

Eliot Imperio napisał/a:
Ty byś im na pewno wp🤬l spuścił że omfg prawda? Dlatego właśnie też jesteś stulejarzem : D
A czemu by nie, jesteś aż taką p🤬dą, że ktoś pluje ci prosto w ryja a ty udajesz, że wszystko wporządku?
Nie ma co całkowicie dyskredytować takich ruchów. Większa liczba żłobków czy prawo do aborcji w skrajnych przypadkach jest światłą ideą. Niestety większość przychodzi bo jest fajnie, coś się krzyczy ale nikt nie wie o co chodzi. Podobnie ze strajkami Solidarności. Nikt nie czai o co chodzi. Należy wziąć podręcznik do ekonomii, przeczytać i odpowiedziec na pytanie: Co można zrobić? Najlepiej pie**olić, że jest źle nie mając pojęcia o niczym.