👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przy "gahdze" poszczałem się ze śmiechu widząc Jaoka dławiącego szyderczy śmiech w twarz tego pedała w dywanie, a przy "laserowej stulejce" to już nie miałem czym szczać ze śmiechu, więc zacząłem srać.

@brx - spinasz się koleś, jakbyś to Ty rzucał tymi śnieżkami

Mój kolega jak takich widzi to zawsze mówi tylko "Hitler ich za mało palił"

mają styl chłopaki. wyśmiewają rzeczy, ktorych myślałem ,że sie nie da wysmiaći to z takim sarkazmem,ze jest to wręcz smutne
. Oby tego więcej:D

brx napisał/a:
coraz nizszy poziom maja panowie z pyty...
Oni zawsze byli poniżej poziomu

Nie ma co całkowicie dyskredytować takich ruchów. Większa liczba żłobków czy prawo do aborcji w skrajnych przypadkach jest światłą ideą. Niestety większość przychodzi bo jest fajnie, coś się krzyczy ale nikt nie wie o co chodzi. Podobnie ze strajkami Solidarności. Nikt nie czai o co chodzi. Należy wziąć podręcznik do ekonomii, przeczytać i odpowiedziec na pytanie: Co można zrobić? Najlepiej pie**olić, że jest źle nie mając pojęcia o niczym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie