Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................0 2013-03-26, 15:32 1
HAHAHAHAH pyta jest zajebista
Zgłoś
przemas6662 2013-03-26, 15:41 1
Jak dla mnie coraz gorzej, pierwsza Pyta to było to...teraz to już coraz bardziej chamsko i wcale nie śmiesznie...
Zgłoś
mars0015 2013-03-26, 15:47 26
Gaghdze wami
Zgłoś
ElSombrero 2013-03-26, 15:53
2:25 Eric Cartman żywy

podpis użytkownika

kierwaraz
Zgłoś
I_am_what_I_am 2013-03-26, 15:55
końcówka dno, co ten pajac myśli w ogóle?
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-03-26, 15:56 2
I jak zwykle fala hejterów, ze pyta. Przecież nie można wytłumaczyć, że jak się nie podoba to keep scrolling? Mistrzowie trollingu. I jedni twierdzą że to idioci, ale sprytnie manipulują ludźmi i umiejętnie zadają pytania. Idiotów to mamy na wiejskiej, a pytaczy wpuściłbym tam, zeby porobili sobie jajca z naszych pOSŁÓW. To byłoby mega dobre!
Zgłoś
Z................y 2013-03-26, 15:59 1
Pyta typowa rozrywka dla bydła, choć stulejarze mnie rozbawili, zamiast tym k🤬om wyj🤬 to rzucają śnieżkami
Zgłoś
proXe 2013-03-26, 16:05 6
brx napisał/a:

mysle ze jak jestes juz po zajeciach szkolnych to powinnes odrobic lekcje a dyskusje pozostawic starszym...

smieszy sie slowo "stuleja" ?

Japa stulejarzu
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-03-26, 16:10 8
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Pyta typowa rozrywka dla bydła, choć stulejarze mnie rozbawili, zamiast tym k🤬om wyj🤬 to rzucają śnieżkami

Ty byś im na pewno wp🤬l spuścił że omfg prawda? Dlatego właśnie też jesteś stulejarzem : D
Zgłoś
myx 2013-03-26, 16:13 1
Na końcu typowe lewactwo
Zgłoś
Dildowagins 2013-03-26, 16:14 3
Elegancka pyta (:

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
damua 2013-03-26, 16:17 1
Ja się uśmiałem:D A Koza ma dobry towar

podpis użytkownika

,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam..."

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Zgłoś
odbytpsa 2013-03-26, 16:23 2
Ale ci głupi ludzie dają się łatwo trollować Ja p🤬lę, zamiast na żart odpowiedzieć żartem, to ci się spinają, chcą żeby sp🤬alać i jeszcze, o zgrozo, rzucają śnieżkami.
Zgłoś
k................8 2013-03-26, 16:56
Ten typo z mikrofonem z tym rudym zarostem przypomina mi "Szabiego" ALONSO

Ej nie moge edytować, czy ja napisałem rudym?
Zgłoś
A................i 2013-03-26, 17:01
K🤬a to jest żałosne, ciekawe czy ta koza zrobiła by taki żałosny wywiad z jakims patologicznym karkiem, pewno nie bo by wp🤬l dostał, a z feministek to pieją że aż miło, to jest już nudne w c🤬j
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie