Jak dla mnie coraz gorzej, pierwsza Pyta to było to...teraz to już coraz bardziej chamsko i wcale nie śmiesznie...
I jak zwykle fala hejterów, ze pyta. Przecież nie można wytłumaczyć, że jak się nie podoba to keep scrolling? Mistrzowie trollingu. I jedni twierdzą że to idioci, ale sprytnie manipulują ludźmi i umiejętnie zadają pytania. Idiotów to mamy na wiejskiej, a pytaczy wpuściłbym tam, zeby porobili sobie jajca z naszych pOSŁÓW. To byłoby mega dobre!

Pyta typowa rozrywka dla bydła, choć stulejarze mnie rozbawili, zamiast tym k🤬om wyj🤬 to rzucają śnieżkami

brx napisał/a:
mysle ze jak jestes juz po zajeciach szkolnych to powinnes odrobic lekcje a dyskusje pozostawic starszym...
smieszy sie slowo "stuleja" ?
Japa stulejarzu

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Pyta typowa rozrywka dla bydła, choć stulejarze mnie rozbawili, zamiast tym k🤬om wyj🤬 to rzucają śnieżkami
![]()
Ty byś im na pewno wp🤬l spuścił że omfg prawda? Dlatego właśnie też jesteś stulejarzem : D
Elegancka pyta (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Ja się uśmiałem:D A Koza ma dobry towar
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Ale ci głupi ludzie dają się łatwo trollować
Ja p🤬lę, zamiast na żart odpowiedzieć żartem, to ci się spinają, chcą żeby sp🤬alać i jeszcze, o zgrozo, rzucają śnieżkami.

Ten typo z mikrofonem z tym rudym zarostem przypomina mi "Szabiego" ALONSO
Ej nie moge edytować, czy ja napisałem rudym?
Ej nie moge edytować, czy ja napisałem rudym?

K🤬a to jest żałosne, ciekawe czy ta koza zrobiła by taki żałosny wywiad z jakims patologicznym karkiem, pewno nie bo by wp🤬l dostał, a z feministek to pieją że aż miło, to jest już nudne w c🤬j