Na tegorocznym festiwalu Fantastyki Pyrkon pojawili się Koza i Mordechaj wraz z Panem Markiem (kloszardem) by podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat Polskiego youtuba.
Chyba miało wejść na główną ale nie dodałem opisu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-25, 22:23
konto usunięte
2013-03-25, 22:26
A już myślałem, że koza dosiadł sie do Tommy Lee Jonesa.. za duzo YT
konto usunięte
2013-03-25, 22:35
konto usunięte
2013-03-25, 22:37
Jestem ciekawy czy pyta.pl wycofa się z youtuba tak jak mówił Koza, jest jeszcze kanał rbl.tv ale mam na myśli ich główne konto
Żal. Gimbusowe, ale jak najbardziej trafne stwierdzenie...
konto usunięte
2013-03-25, 22:53
konto usunięte
2013-03-25, 23:01
konto usunięte
2013-03-26, 1:44
jakiś Rojo - kolega Rocka? ale co ja tam wiem
konto usunięte
2013-03-26, 1:46
Adbustera i beczkę znam, ale reszta gości? Pyta troluje wszystkich i wszystko jak na pytę przystało, ale nie sprowokowali nikogo, tym razem im się nie udało, więc przegrali.
kto co lubi. pyta ma bardzo specyficzne poczucie humoru, którego większość społeczeństwa nie rozumie. koza ma racje mówiąc o "śmiesznych panach, którzy nie są śmieszni". pełno na polskim "jutubie" (i nie tylko polskim) syfu i pieprzeniea o pierdołach gdzie większość "internetowych celebrytów" nie ma do siebie dystansu i rzuca żartami pokroju Strasburger albo Drozda ze śmiechu warte. pyta jest potrzebna w Polsce bo na swój chamski sposób pokazuje jaki nasz naród jest prosty, a pokazując "kloszarda" stanie on się rozpoznawalny (tak jak Cygan co mu dykty ciężkie były) i może ktoś mu sypnie groszem na wino albo kupi zupy i chłopaczyna przeżyje kilka dni dłużej bez kaca.
konto usunięte
2013-03-26, 3:55