📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takiego szczura w kolczatkę ubrać i zobaczyć co się będzie działo.
Albo jeża wpuścić ^^
Albo jeża wpuścić ^^
Tego typu filmik na necie ?
Od razu widać, że to pierwsze karmienie.
Mój pyton królewski ma już jakiś rok, i cały czas mu apetyt dopisuje, czasami je od razu 2 myszy, bo na szczury jest jeszcze za mały.
Odnośnie karmienia, myszy są głupie i nigdy nawet nie próbują gryźć, ale takiej sytuacja opisana post wcześniej nie była standardowa. Karmienie szczurami jest bardziej ryzykowne, bo w przeciwieństwie do myszy, szczury nie są głupie i lubią się bronić.
Pozdrawiam
Od razu widać, że to pierwsze karmienie.
Mój pyton królewski ma już jakiś rok, i cały czas mu apetyt dopisuje, czasami je od razu 2 myszy, bo na szczury jest jeszcze za mały.
Odnośnie karmienia, myszy są głupie i nigdy nawet nie próbują gryźć, ale takiej sytuacja opisana post wcześniej nie była standardowa. Karmienie szczurami jest bardziej ryzykowne, bo w przeciwieństwie do myszy, szczury nie są głupie i lubią się bronić.
Pozdrawiam
Fajny wąż, miałem takiego. Kiedyś też szczur jakoś chyba pogryzł go w okolicach głowy bo przez 2 tygodnie miał spuchniętą głowę ale wylizał się. Fajna gadzina. Trafił mi się wyjątkowo łagodny osobnik ale wcinał też tylko żywy pokarm. Kiedyś w zoologicznym facet sprzedał mi za 5zł dwa myszoskoczki więc dałem jednego gówniarza to potem myszy zwykłych nie chciał
musiałem długo przegłodzić więc nie zbaczaj z toru i dawaj tylko myszy
Potem szczury
Do dziś pluje sobie w brodę, że go sprzedałem....

Do dziś pluje sobie w brodę, że go sprzedałem....
Dusiciele to pedalskie, w większości wielkie i nudne bestie. Wiele ludzi trzyma je nawet nie zapewniając minimum socjalnego. Węże właściwe i jady to jest to.

BRAWO !!! wkoncu waz se sam cos upolowal a nikt mu tego w morde nie wsadzil i nie wepchnal \ Browar !
z ciekawości zapytam na ile taka myszka wystarcza wężowi? w sensie za ile będzie głodny lub przychodzi następna pora karmienia? po czym poznać że głodny? chudawy się robi czy jak? :d aha i czy częstotliwość karmienia zalezy od tego czy wonsz jest duszący czy strzelający jadem?

nastepny filmik z weżem i gryzoniem... ileż mozna tego wrzucac? pierwszy post mowisz? mam nadzieje ze ostatni
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie