👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dużo przekleństw, nic więcej. Wiesz, kilkulatków śmieszy odgłos pierdzenia, mówienie o kupie. Potem się doratsta do podstawówki i pierwsze przekleństwa śmieszą jak nic innego. Ty w rozwoju jesteś gdzieś między tymi dwoma.
Chciałbym mieć znowu 12 lat, może wtedy by mnie to kapsko rozśmieszyło...

RdK napisał/a:
Dużo przekleństw, nic więcej. Wiesz, kilkulatków śmieszy odgłos pierdzenia, mówienie o kupie. Potem się doratsta do podstawówki i pierwsze przekleństwa śmieszą jak nic innego. Ty w rozwoju jesteś gdzieś między tymi dwoma.
Jesteś tak sztywny, że twój penis nigdy taki nie będzie. Jaki ty dorosły jesteś - 20 lat, ohohohoho. No, po prostu czas już umierać, taki jesteś poważny. Normalni ludzie się nie spinają z powodu takich rzeczy. Dorośniesz, to zrozumiesz, że ludzi kupa śmieszy, bo jakieś emocje wzbudzać musi.
A tak w ogóle, to rozważałeś kiedyś, żeby zostać politykiem, ewentualnie rzucić się pod pociąg?

Jaki to filmik z ta dziewczyną przy początku?
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina
Zgrywam na sidi i bede w aucie sluchal. Tylko musze petle zrobic x 50.

RdK napisał/a:
o jacie to sobie poleczyłeś kompleksy tym wpisem. Na dalsze leczenie zapraszam do psychologa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie