Q&A pewnego czarnego youtubera z jego równie czarnymi rodzicami. Niektóre pytania dosyć sadystyczne, więc mam nadzieję że się spodoba. Wymagana znajomość angielskiego na poziomie gimbazy. Enjoy!
Z ojcem:
Z matką:
Jakby kogoś to interesowało to gość nazywa się KSIOlajideBT
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościu ma zajebiste poczucie humoru i dystans do siebie :p . Ostatnio bodajże pojawił sie tutaj jego filmik z czatruletki ;p
Ciekawe czemu nie przeczytał posta od Janusza
konto usunięte
2013-04-01, 14:41
Zajebistego ma ojca hahah
Ojciec ogląda z synem 2 girls 1 cup
@tedwaha - zdania w języku polskim zaczynamy z wielkiej litery, podobnie jak z wielkiej litery piszemy imiona, nazwiska i pseudonimy, wielki patrioto!
konto usunięte
2013-04-01, 17:14
konto usunięte
2013-04-02, 3:55
konto usunięte
2013-04-02, 3:57
dawno sie tak nie usmialem ;D z matka najlepsze ^^
To będzie chyba jeden z niewielu czarnych który potrafi się asymilować z ludźmi, kilku ich jest. Niestety jednak większość jest typem zwierzęcia nie do sklasyfikowania.
konto usunięte
2013-04-02, 9:35
Jakby ktoś zainteresował się jego twórczością to jest jego kanał - KSIOlajidebt
Nie mniej jednak Q&A i inni blogerzy to nie miejsce dla sadistica.
konto usunięte
2013-04-02, 11:02
konto usunięte
2013-04-02, 13:29
czemu tata odpowiedzial ze ostatni raz kiedy mial seks to bylo wczoraj a mama powiedziala ze juz tego nie robi?
@Lisuuu Bo odcinek z Ojcem to byl nagrywany gdzies 5/6 tygodni temu a z Matka to przed wczoraj.
No gościu nie dość, że ma zajebiste poczucie humoru to ma zajebistych starszych ;d fajne filmiki pozdro.