👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Heh, bardzo fajny efekt, dodam od siebie, że sterować można dzięki temu że są minimum trzy punkty odniesienia na różdżce, na tej samej zasadzie działa GPS, żeby nakierowanie było możliwe potrzebne są minimum trzy satelity, większa ilość oznacza większą dokładność co do metra. Pozdro
jak to oglądam to mi się przypomina gra Half Life 2... kto wie - może już nie długo

Zajebiste. Najlepiej przyczepić do tego mini kamerkę i zapuścić do toalety żeńskiej
okar19 napisał/a:
Sterowany za pomocą "różdżki"
![]()
Większość dziewczyn poza lesbami i jedną posłanką jest sterowane za pomocą różdżki.
Fajne i pomysłowe, ale wydaje mi się, że byłyby problemy z wykonywaniem skomplikowanych ruchów.

zmowili sie z ufoludkami by oni lecieli tam gdzie wskazywa ruszczka

To jest nic w porównaniu z tym
Projekt zrealizowany pod koniec II wojny światowej przez III Rzeszę
i kontynuowany po wojnie przez Rosję i USA bez wkładu technologii komputerowej, a jak to wygląda dzisiaj ?

Projekt zrealizowany pod koniec II wojny światowej przez III Rzeszę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie