kietong napisał/a:
Co to k🤬a jest, skuter? Jak nie ma porządnego motocykla do zap🤬lania, to niech nie umieszcza tego w necie.
Na czerwonym to i rowerem przejadę, jak będzie mi się chciało.
k🤬a ale gej z ciebie, R1 - jeden z najszybszych motocykli świata.

Patrzcie w lusterka!
Może zdążycie je złożyć nim jakiś gamoń Wam je up🤬li
Może zdążycie je złożyć nim jakiś gamoń Wam je up🤬li

Powaleni, nie szkoda mi takich, niech giną, ale niech giną nie ciągnąc za sobą ludzi.
Przy prędkości 200 na godzinę i zakręcie jaki tam był pokazany wygląda to z punktu kierowcy samochodu:
patrzy w lusterko
nikogo nie ma
wrzuca kierunkowskaz
patrzy jeszcze raz w lusterko dalej nikogo nie ma
zjeżdża na pas i jebs motocykl w niego
A jak przeżyje to tłumaczenie, przecież jechałem pasem a on mi sie wpiedolił
Szkoda mi takich ludzi jak ten gostek.
Przy prędkości 200 na godzinę i zakręcie jaki tam był pokazany wygląda to z punktu kierowcy samochodu:
patrzy w lusterko
nikogo nie ma
wrzuca kierunkowskaz
patrzy jeszcze raz w lusterko dalej nikogo nie ma
zjeżdża na pas i jebs motocykl w niego
A jak przeżyje to tłumaczenie, przecież jechałem pasem a on mi sie wpiedolił
Szkoda mi takich ludzi jak ten gostek.
jebac wariat,
podpis użytkownika
ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
Nie spodziewałem się, że to kiedyś powiem. Ale pierwszy raz żałuję, że nie było żadnej dziury na tej drodze.

widzialem dzisiaj podobnego kozaka tylko smiesznie skleil sie z osobówką

A ja tam widziałem nawet 270
Poza tym nie przesadzajcie. Co prawda jest to dość niebezpieczne, ale czy o jeździe jakimkolwiek środkiem transportu można mówić że jest bezpieczna? Co prawda miał tam ponad dwieście, ale auta na 3 pasmowej jezdni też na pewno mają grubo ponad stówkę, więc zakładając, że kierowcy osobówek będą jeździć prawidłowo tj. włączać kierunkowskaz itp. to nie jest tak łatwo o wypadek. Ja tam na ścigaczu nigdy nie jeździłem, ale jakby się we mnie wbił bo zrobiłem jakiś nieprzewidywalny manewr to trudno by mi było mieć do niego pretensję o to. Z tego co się naoglądałem to kierowcy robią dużo gorsze rzeczy, choć nie można nie zwrócić uwagi, że jest ich nieporównywalnie więcej.

lololololl napisał/a:
w takim razie nie jeździłeś R1![]()
masz racje niejezdzilem r1 niestac mnie na taki motocykl ,ale uwazam ze tak szalec po polskich dziurawych drogach motocyklem o pojemnisci litra i moca ponad 100koni to maly krok do trumny

Ja jezdze po miescie okolo 200km/h a c🤬ja, nie zgadzam sie na wykorzystanie moich wnetrznosci,. Pozdrawiam dobrych chrzescijan

Miki6830 napisał/a:
Po mieście w warszawie ? Jest też na wsi w warszawie ?
Jeśli wiki mówi prawdę

To jest to wielce prawdopodobne (:

8:05 do 8:15 za takie zachowanie przekreślam gościa, film i takich kierowców