👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czesc w pracy
duuuzo filmów ochroniarz dodał
pilnuj tam pilnuj zaraz będą na rano się zjeżdżać
Dupa szczypie kolegę? Nie stać na więcej czy się obraził na cały portal, że piwek za suszki nie dali? Lepiej zobacz czy ropy z koparek cyganie nie spuszczają bo kerownik cię ubije. Zara przyjdzie bo rano. Łap swój grafik na przyszły rok:

Nienawidzę jak ktoś wali do mnie takie riposty dotyczące tematów na sadisticu... ale jak do kogoś innego to spoko

okoń321 napisał/a:
czesc w pracy
Proszę o tłumaczenie.

@up
Kogoś boli dupa, że jego sucharom się nie wiedzie. Postanowił więc pocisnąć autora wyzywaniem jego domniemanego zawodu ochroniarza. Po czym wrócił do dumnej egzystencji za publiczne 500+.
Kogoś boli dupa, że jego sucharom się nie wiedzie. Postanowił więc pocisnąć autora wyzywaniem jego domniemanego zawodu ochroniarza. Po czym wrócił do dumnej egzystencji za publiczne 500+.
Tematy kwejkowe - tylko komentarze nie zawodzą i mamy soczystą bóldupową gównoburze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie