📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Cholera po głowie chodzi mi piosenka z takim motywem ze skrzypkami jak na początku filmiku tylko za cholerę nie mogę przypomnieć sobie tytułu.
Skillet - Awake and Alive o to Ci nie chodzi przypadkiem ?
A co do filmu, naprawdę jest to bardzo inteligente bo zanim ten koparką rozłupie klocek normalny facet dobrą siekierą roz🤬bie 3 klocki. Ale spoko kto co lubi.
A co do filmu, naprawdę jest to bardzo inteligente bo zanim ten koparką rozłupie klocek normalny facet dobrą siekierą roz🤬bie 3 klocki. Ale spoko kto co lubi.

dobra siekiera 100 zł wydanie 400 na paliwo aby porąbać drewno koparką bezcenne

No i waśnie w tym -40 C czy nawet -12 C, jest sens tej mechaniki. Dla chłonnych wrażeń, proponuje kiedyś, tak dla chwili uniesienia siekiery spróbować porąbać przemarznięty do gruntu klocek drewna...
Ale po co się zastanowić oglądając coś w ineternetach? Lepiej palnąć coć na odlew, a niech wiedzą, że mam tak istotne dla wszystkich zdanie i w tym właśnie temacie!... :sciana:
Ale po co się zastanowić oglądając coś w ineternetach? Lepiej palnąć coć na odlew, a niech wiedzą, że mam tak istotne dla wszystkich zdanie i w tym właśnie temacie!... :sciana:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie