Horsham, Wielka Brytania - Uzbrojony bandyta został posłany do więzienia na 14 lat po serii przestępstw na początku tego roku. 29-letni Owen Smith, bezrobotny bez stałego adresu, przyznał się do winy, a mianowicie: kradzieży, ataku na policjanta, posiadanie broni ofensywnej (kij baseballowy) oraz kradzieży pojazdu policyjnego. Został skazany w Hove Crown Court we wtorek (30 października).
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno mu się polepszyło - przez 14 lat będzie miał stały adres
Jak bardzo marzy mi się bycie policjantem w USA to w UK by mnie to tego niczym nie zmusili. Bezradność i śmieszność jest policji w UK jest zaskakująca.
konto usunięte
2018-10-31, 8:58
Brytyjska policja. Widać jak ostrzelali napastnika fotonami z latarek. Zrobili z niego sito.
dlatego takie tępe c🤬y powinny co najwyzej robic papierkową robote na komendzie
Trudno się dziwić, skoro w UK policja nie ma broni
konto usunięte
2018-10-31, 11:59
Dostał 14 lat, uspokoi się
Policjant jeszcze lepszy, przybiegł wybić szybę w otwartych drzwiach ...
Ten w białej koszulce to znajomego syn

heeee
Do wszystkich którzy nie wiedzą.W UK policja nie ma żadnej broni.Tylko " wyspecjalizowane" jednostki mogą nosić broń (takie krawężniki +)nie mylić z jednostkami specjalnymi ala swat.