Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:14
duck_you_too 2025-10-25, 23:52 8
Aż mi się od razu kojarzy z naszymi dziadkami... Taki epokowy mem w tematach klimaciarzy strzelania

sadol.pl/friendly-fire-dzik-na-strzelnicy-vt600882.htm
Zgłoś
SSS2SSS 2025-10-25, 23:56
Jak on to zrobił? Wyciągał naciągniętego z nabojem w komorze i kurek zeskoczył czy spust pociągnął?
Zgłoś
duck_you_too 2025-10-26, 0:02 12
SSS2SSS napisał/a:

Jak on to zrobił? Wyciągał naciągniętego z nabojem w komorze i kurek zeskoczył czy spust pociągnął?

Kichnął i tak jakoś wyszło
Zgłoś
Silverpen 2025-10-26, 0:04 5
duck_you_too napisał/a:

Aż mi się od razu kojarzy z naszymi dziadkami...

25 lat temu Ireneusz Sekuła, znany polityk i kombinator w tamtych czasach, strzelił sobie trzy razy w brzuch, raz nie trafiając. Ze względu na okoliczności śmierci wysuwano jednak różne hipotezy alternatywne.
Zgłoś
misiekdiablo1 2025-10-26, 0:18 6
Dzik mu przebiegał,między nogami.
Zgłoś
lis 2025-10-26, 3:56
ale debil skonczony
Zgłoś
Kacu63 2025-10-26, 6:03 2
Przypomina mi sie ten stary filmik z jakims policmajstrem albo szeryfem w mundurze na strzelnicy, ktory wyciagajac bron z kabury strzelil tez sobie w noge. Mam wyrytytą jego reakcje w głowie. Zabezpieczyl bron, rzucil ja ziemie i stwierdzil do kamery kulejąc -
I
JUST
FUCKING
SHOT
MYSELF
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-10-26, 6:10 2
duck_you_too napisał/a:

Aż mi się od razu kojarzy z naszymi dziadkami... Taki epokowy mem w tematach klimaciarzy strzelania

A dlaczego tylko stare pierdoły?

Juwenalia, Łódź 2004.
"Policja użyła broni. Gdy zabrakło amunicji, sprowadzono ją z pancernej szafy łódzkiej drogówki. Niektóre pociski okazały się ostre, nie gumowe, czego przyczyną był, jak już wiadomo, karygodny błąd doświadczonego policjanta wydającego amunicję. 19-letniego Damiana pocisk trafił w brzuch, chłopak zmarł. Także 23-letniej Moniki, postrzelonej w głowę, nie udało się uratować."

[ Dodano: 2025-10-26, 06:15 ]
Silverpen napisał/a:

25 lat temu Ireneusz Sekuła, znany polityk i kombinator w tamtych czasach, strzelił sobie trzy razy w brzuch, raz nie trafiając.

2012
"Szokujący przebieg konferencji prasowej prokuratury wojskowej w Poznaniu. Pułkownik Mikołaj Przybył, który bronił działań prokuratury badającej kontakty dziennikarzy, w przerwie konferencji strzelił sobie w głowę."

I nie trafił, ale obawiając się rykoszetu strzelał przy otwartym oknie i przestrzelił sobie policzek.
Zgłoś
duck_you_too 2025-10-26, 8:13
PsikutaBezS napisał/a:

A dlaczego tylko stare pierdoły?

Nigdzie nie twierdzę, że tylko. Rety, wyluzuj...
Zgłoś
wojtas09999 2025-10-26, 8:39 8
Zgłoś
kamilja 2025-10-26, 8:57
Tam mają dobrą służbę zdrowia
Zgłoś
Szastprask 2025-10-26, 9:23
Trigger discipline jeszcze musi poćwiczyć.
Zgłoś
alekoleś 2025-10-26, 9:37
Jeśli wierzyć instruktorowi na słowo, to koleś po tym jak się postrzelił to się zesrał. 🤣💩
Zgłoś
jjzz26 2025-10-26, 10:15
Wiedziałem że hoplofobiczne p0laczki zaczna się popisywać swoimi fobiami na temat dzików.
Typ postrzelił się na zawodach na innym kontynencie XD.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem