👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cabajo napisał/a:
Kiboli nie trawię ale fotka mi się podoba, piwo
Więc pasjonaci, którzy przygotowują oprawy na mecze to też kibole?

Jak dla mnie kibole to grupa może tysiąca osób w całej Polsce, którzy zachowują się jak debile, a potem media przyszywają tą łatkę każdemu kibicowi nie-piknikowi, a ciemny lud to kupuje.

Siedzę w tej grupie społecznej dobre 10 lat. Ci, co przychodzą na mecz pozadymiać to tylko 1% stadionu. Sam jestem świadkiem, jak na stadion przychodzą rodziny z dziećmi, nawet na trybunę, gdzie siedzą Ci najzagorzalsi kibice. Nawet chętnie włączają się do dopingu.
PS.
Lewicowe grupy mają ból dupy co do kibiców. Przykładem dobrym może być marsz patriotów 11 listopada 2010 we Wrocławiu, gdzie ludzie o lekkich obyczajach, czyli lewaki, stracili kilka swoich transparentów na rzecz sportowej ekipy kibiców Śląska. Fanatyzm był jest i będzie. Żadne prawo tego nie zmieni.
PS.
Lewicowe grupy mają ból dupy co do kibiców. Przykładem dobrym może być marsz patriotów 11 listopada 2010 we Wrocławiu, gdzie ludzie o lekkich obyczajach, czyli lewaki, stracili kilka swoich transparentów na rzecz sportowej ekipy kibiców Śląska. Fanatyzm był jest i będzie. Żadne prawo tego nie zmieni.

Na temat piłki nożnej i klubów piłkarskich tyle mam do powiedzenia w sumie.

Przecież to niebezpieczne!
Pogoda zdradliwa, chłopak bez koszulki, mógł się przeziębić.
Pogoda zdradliwa, chłopak bez koszulki, mógł się przeziębić.
@OliverSucksciots
Ból dupy bo grasz w bilard albo kręgle i myślisz że jesteś sportowcem?
Ból dupy bo grasz w bilard albo kręgle i myślisz że jesteś sportowcem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie