👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecie to jest racja przetrwaniowa, nie taka normalna żywieniowa. Jak najmniejsza objętość, waga, ma starczyć na najdłuższy czas i być ograniczona do minimum, bo to jest właśnie pakiet minimum, co zresztą jest napisane na opakowaniu.
Oprócz tego mieli normalne racje + normalne jedzenie gotowane przez kuchnię polową, jakieś zupy, jakieś coś tam. Cały czas na tym gównie nie funkcjonowali.
Oprócz tego mieli normalne racje + normalne jedzenie gotowane przez kuchnię polową, jakieś zupy, jakieś coś tam. Cały czas na tym gównie nie funkcjonowali.

Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
jest napisane, debilu.
Zdanie zaczynamy z dużej litery.
Z wielkiej...
Od wielkiej

Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
jest napisane, debilu.
Z wielkiej...
Wielką albo dużą, obie formy są poprawne. Nigdy "z wielkiej/dużej"
Zdania nie zaczynami ani z wielkiej/dużej litery, ani wielką/dużą literą tylko majuskułą.

Wnioskując po werbalnym entuzjaźmie, to się chyba zdoił od tych sucharków
ja zjadłem kiedyś amerykańskie MRE przeterminowane o 4 lata. Smakowało ok ale srało mnie nieludzko. Jakbym miał w dupie karchera
nerusss napisał/a:
IOI napisał/a:
nerusss napisał/a:
Na opakowaniu pisze 43, a nie 45.
jest napisane, debilu.
Z wielkiej...
Nie "z wielkiej", ale wielką.
IOI napisał/a:
nerusss napisał/a:
Na opakowaniu pisze 43, a nie 45.
jest napisane, debilu.
Z wielkiej...
Nie "z wielkiej", ale wielką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie