Noga z gumy
podpis użytkownika
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Konto usunięte
2012-01-25, 20:36
Pięknie! Jeden Volksdojcz dostaje czerwoną kartke, druga szwabina łamię nóżkę i do tego wygrany mecz.
Nic tak nie cieszy jak ból zadawany niemiaszkom
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
kolejny raz niemcy przegrali z Polakami. tak od stworzenia świata - cały czas przegrywają - a piłka nożna? jak u nich sami Polacy grają to co w tym dziwnego.
Konto usunięte
2012-01-25, 21:57
Oczywiście kontuzja szkopa bardzo mnie ucieszyła, ale szkoda że Lijewski miał takiego pecha...
jak widac chytry traci dwa razy co wcale mnie nie martwi
Ile bym dał, żeby zobaczyć tak połamanego któregoś pajaca z barcelony...
Ile ja bym dał, gdyby w każdym temacie o sporcie nie pojawiało się p🤬lenie o barcelonie i realu...
noga piknie poszła, myślę, że nic mu się nie stało, kwestia rozchodzenia
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
wasek napisał/a:
Pięknie! Jeden Volksdojcz dostaje czerwoną kartke, druga szwabina łamię nóżkę i do tego wygrany mecz.
Chłopcze najpierw sprawdź sobie w słowniku co oznacza Volksdojcz a później dopiero komentuj...
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2012-01-26, 12:06
co z tego że wygrany mecz jak i tak nasi dali dupy wygrywaliśmy w pewnym momencie 4 punktami i chwilę potem już przegrywaliśmy później dwóch szwabów miało karę i było 4 na 6 my atakowaliśmy a niemcy zabrali nam piłę i władowali bramę no k🤬a ...