Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2013-10-10, 14:48
to już zaczyna być nudne. Ale za pojechanie po księdzu pedofilu piwko dam zawsze.
Zgłoś
tasiorrek 2013-10-10, 17:22 7
dobre, piwa nie dam boś żyd.
Zgłoś
Zdzisław2002 2013-10-10, 17:25 15
@hardstajleczek

Fajny avatar

Żartowałem,j🤬 cracovie maczetami!

podpis użytkownika

Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Zgłoś
Jacek86s 2013-10-10, 17:29 4
kkndkkndkknd napisał/a:

to już zaczyna być nudne. Ale za pojechanie po księdzu pedofilu piwko dam zawsze.

co nudne! o tych niewinnych sk🤬ysynach trzeba gadać i działać a nie wszystko pod dywanik.
Chyba że Twój stary to ksiądz to przepraszam
Zgłoś
Amelinium 2013-10-10, 17:35 4
Heeeej Heeej Cracovia !!!

piwo za avatar !
Zgłoś
vedkonner 2013-10-10, 17:35
Zwiedzam dzisiaj internet i co chwilę wpadam na jakieś nagonki na księży pedofili.

Michalik ty sk🤬ysynie.
Zgłoś
M................g 2013-10-10, 18:17 2
@up
I bardzo dobrze jestem katolikiem ale tego robactwa klerów trzeba tępić.
Zgłoś
garbusek20 2013-10-10, 20:52
Flacha za avatar!
Zgłoś
SharpSe 2013-10-10, 22:09
A masz te piwo choć jestem z tych lepszych stron Błoń.
Zgłoś
m................6 2013-10-11, 1:03 1
Zgłoś
a................0 2013-10-11, 15:53
J🤬 nożowników z Izraela.

Tak uprzedzając komentarze oburzonych katolików... Ostatnio zacząłem zastanawiać się dlaczego żarty i nagonka na księży pedofilów ich tak boli? Wierzycie w księdza, kościół czy boga? (celowo wszystko z małej) Skoro Bóg jest wszechmocny, wszechwiedzący i wszechmiłosierny (a propos tych 3 cech była fajna logiczna, krótka rozprawka) to na c🤬j się przejmować jakimiś ''przedstawicielami'' wiary. To wam powinno zależeć, żeby im k🤬sy odstrzeliwać, a później głowy, a wy ich bronicie. Tu logiki nie widzę.

Tak wiem, teraz też jest modny kontrargument, że więcej jest pedałów pedofilów, aniżeli księży pedofilów. Co nie znaczy, że sprawę można zaj🤬 pod dywan, bo pedałów pedofilów, też trzeba klasyfikować jako pedofilów i zamykać w więzieniach do końca życia i tory pod pendolino niech nak🤬iają od Gdańska do Neapolu.
Zgłoś