👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W przypadku ostatniego marszu i zachowania co poniektórych chłoptusiów spod logo ONR powinno to brzmieć
BRUD HORROR DZIADOSTWO
BRUD HORROR DZIADOSTWO
W wojsku to widziałem w latach 90, było hasło ...Bóg, Honor, Ojczyzna
Ktoś zamienił na Bóg, Horror, Lewizna
i tak zostało a mija już 20 rok
Ktoś zamienił na Bóg, Horror, Lewizna
i tak zostało a mija już 20 rok
albo to okno jest tuż przy podłodze, albo to jest taki bardzo wąski pokój.
gordonviet napisał/a:
W przypadku ostatniego marszu i zachowania co poniektórych chłoptusiów spod logo ONR powinno to brzmieć
BRUD HORROR DZIADOSTWO
Tegoroczny marsz wyglądał tak ; )
Materiał własny. Zapraszamy za rok zobaczyć jak jest naprawdę ; )
gordonviet napisał/a:
BRUD HORROR DZIADOSTWO
Faktycznie było grubo ma Marszu! Około jednego promila uczestników było niespokojnych. Powinno się zdelegalizować cały Ruch Narodowy! To niedopuszczalne, żeby w stutysięcznym tłumie znalazło się kilkadziesiąt (zaokrąglijmy w górę do stu) agresywnych osób!
A ja mam pytanie, takie bardziej przy okazji tematu.
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego to policja/SM nie wyjebie ludzi z tego słynnego już squotu??? To u nas można sobie, ot tak, zajmować dowolne budynki, tylko dlatego że są opuszczone? Bo jeśli dobrze rozumiem, to zamiast spłacać kredyt przez 30 lat, lepiej sobie iść i wypatrzeć jakiś pustostan na mieście? Policji się powie, że teraz tu jest squot i mamy spokój?
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego to policja/SM nie wyjebie ludzi z tego słynnego już squotu??? To u nas można sobie, ot tak, zajmować dowolne budynki, tylko dlatego że są opuszczone? Bo jeśli dobrze rozumiem, to zamiast spłacać kredyt przez 30 lat, lepiej sobie iść i wypatrzeć jakiś pustostan na mieście? Policji się powie, że teraz tu jest squot i mamy spokój?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie