Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostrovsky 2013-11-22, 14:37
Bóg Komor Ojczyzna
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-22, 14:40 11
W przypadku ostatniego marszu i zachowania co poniektórych chłoptusiów spod logo ONR powinno to brzmieć
BRUD HORROR DZIADOSTWO
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-11-22, 15:09 94
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bazyliszek 2013-11-22, 15:28
W wojsku to widziałem w latach 90, było hasło ...Bóg, Honor, Ojczyzna
Ktoś zamienił na Bóg, Horror, Lewizna
i tak zostało a mija już 20 rok
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-22, 15:49 5
umieram za kraj
szkoda że z głodu
Zgłoś
thqpo 2013-11-22, 17:41
albo to okno jest tuż przy podłodze, albo to jest taki bardzo wąski pokój.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2013-11-22, 17:48 2
Ból Horror Drożyzna
Zgłoś
Gonczor 2013-11-22, 18:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Avalanger 2013-11-22, 18:19 2
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-11-22, 18:37 4
Zgłoś
wrobel102 2013-11-22, 18:54
gordonviet napisał/a:

W przypadku ostatniego marszu i zachowania co poniektórych chłoptusiów spod logo ONR powinno to brzmieć
BRUD HORROR DZIADOSTWO

Tegoroczny marsz wyglądał tak ; )
Materiał własny. Zapraszamy za rok zobaczyć jak jest naprawdę ; )
Zgłoś
Magik2501 2013-11-22, 19:32
gordonviet napisał/a:

BRUD HORROR DZIADOSTWO

Faktycznie było grubo ma Marszu! Około jednego promila uczestników było niespokojnych. Powinno się zdelegalizować cały Ruch Narodowy! To niedopuszczalne, żeby w stutysięcznym tłumie znalazło się kilkadziesiąt (zaokrąglijmy w górę do stu) agresywnych osób!
Zgłoś
Gonczor 2013-11-22, 20:06
Zgłoś
modyf 2013-11-22, 21:19
A ja mam pytanie, takie bardziej przy okazji tematu.

Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego to policja/SM nie wyjebie ludzi z tego słynnego już squotu??? To u nas można sobie, ot tak, zajmować dowolne budynki, tylko dlatego że są opuszczone? Bo jeśli dobrze rozumiem, to zamiast spłacać kredyt przez 30 lat, lepiej sobie iść i wypatrzeć jakiś pustostan na mieście? Policji się powie, że teraz tu jest squot i mamy spokój?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem