Rada dnia:
Jeżeli rozmowa z taksówkarzem się nie klei, popatrz przez okno i powiedz: “Rozkradli nam złodzieje ten kraj…”
c................s
2015-01-27, 13:19
A kto ma kasę na taksówki
P................r
2015-01-27, 14:14
eee lepiej powiedzieć do siebie niby od niechcenia "i jak taki wielki samolot może się na brzozie połamać"
k................M
2015-01-27, 14:18
Cytat:
A kto ma kasę na taksówki
Ja! Jechałem wczoraj!
Najlepiej to jest powiedzieć: Eee kierowniku, pożycz 2 dychy do dziesiątego
k................1
2015-01-27, 14:23
A potem:
No i tak to jest...
@Lysot ... jak kopiujesz moje wrzuty z JM to źródełko chociaż podawaj
misiek666
Ktoś musi być nieźle p🤬lniętym aby chciał rozpoczynać dywagacje z taksówkarzem. Sam często korzystam z ich usług i często rozmowy urywałem gdy zaczęli się wymądrzać jak to wszystkiego lepiej od innych nie wiedzą bo oni tacy światowi. Światowi w c🤬j, jeździ starym merolem po województwie 20 lat, nigdzie dupy za granice nie ruszy ale nie k🤬a, Pan Andrzej z taksówki ZAWSZE I WSZEDZIE K🤬A EIE WSZYSTKO LEPIEJ OD WAS.
P.S c🤬j mi w dupe za taki długi komentarz no ale raz się żyje i raz hiva sie łapie
Taksówkarz mówi:
- Uwielbiam swój zawód. Sam sterem, sam żeglarzem. Sam o wszystkim decyduję. Nikt mi nie może mówić co mam robić.
Pasażer:
- Teraz w lewo...
Samochód nie ma okna tylko szyby. Chyba, że siedzisz w domu z taksówkarzem.
rust
2015-01-27, 17:07
E tam ja zawsze najebawszy się: Kierowniku za 50zł do "moje zadupie" dojedziemy.
jak się zgodzi to siedzi cicho i słucha mojego belkotu
podpis użytkownika
blablabla tekst podpisu
Verbatim369 napisał/a:
Taksówkarz mówi:
- Uwielbiam swój zawód. Sam sterem, sam żeglarzem. Sam o wszystkim decyduję. Nikt mi nie może mówić co mam robić.
Pasażer:
- Teraz w lewo...
Zmień pasażer na Jimmy Carr i będzie się zgadzać...
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
na RMFie dzisiaj to było

czyżby ktoś z radia zaglądał na sadola ?