👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taa, a subskrybenci to pewnie sama gimbaza co sieje hejtem pod każdym zdjęciem.
O ile pamiętam, to kiedyś psioczyli na antenie, ze internet to narzędzie szatana. A teraz sobie fejzbuka założyli? Aa, no przecież to katole czyli mistrzowie hipokryzji.
Nie oni po prostu poświęcili modem wodą, w której kąpał się Rydzyk.

Co w tym dziwnego? Mają prawo reklamować swoje radio jak chcą.

@~BongMan chcę tylko powiedzieć że nie wszyscy są "katolami".
To nic. Małe to i nie wybudowali tego za moje pieniądze.
Mogę się pochwalić nawet większym ZUSowym pałacem jaki został za moje wybudowany.
Mogę się pochwalić nawet większym ZUSowym pałacem jaki został za moje wybudowany.

pfff. nie robi to na mnie wrażenia. przejzyj sobie teraz wszystkie dacze politykow,ilosc nowobudowanych budynkow zusu i innych urzedów. niech radyjko sobie będzie. za moje sie nie budują.

Nigdy nie zastanawiałem się jak wygląda budynek Radia Maryi, dzięki tobie nigdy nie będę się zastanawiał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie