"A jak jest ten Owsiak to on się nigdy nie rozliczał...
Co on z resztą pieniędzy robi"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boże drogi wybij wszystkie mohery! ;|
konto usunięte
2010-01-13, 13:08
konto usunięte
2010-01-13, 13:13
Ludzie... Takie rzeczy o tej porze? Witki mi opadły już na resztę dnia... I teraz było by się zastanowić za co w tym przypadku stawiamy piwo- jeżeli się zgadzamy z tym puchem marnym, czy też że to jest śmieszne? Mnie to nagranie rozbroiło...
jakie proszę księdza? tylko u nas w polsce wszyscy muszą do siebie mówić na pan/pani, co to k*** królestwo?!
konto usunięte
2010-01-13, 13:17
Nawet jeśli Owsiak kupiłby z tej kasy jedną karetkę to wolę mu płacić na to niż dyrektorowi na nowego maybacha.
konto usunięte
2010-01-13, 13:20
Czemu na rydzyka nie było jeszcze skutecznego zamachu?
konto usunięte
2010-01-13, 13:21
konto usunięte
2010-01-13, 13:22
"[...]Owsiak jest kreowany przez media[...]" w takim razie ciekawi mnie co wykreowało ich zdanie na temat Woodstock i WOŚP
a swoja droga to ojciec dyrektor powinien dostac nobla z fizyki! za poruszenie falami radiomymi ciemnej masy
konto usunięte
2010-01-13, 13:25
konto usunięte
2010-01-13, 13:25
Owsiak robi coś dobrego dla społeczeństwa, a te mohery tylko by sie czepiały =/ Zazdrość to jednak dominująca cecha Polaków.
konto usunięte
2010-01-13, 13:39