👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Obawiam się, że ten księżulek w czerwonym, w dowód wdzięczności za ten "geszenk" jednak komina babci nie przeczyści.

A ja chciałbym oferować księżulkowi, mojego synka.
Nieużywany.... lol
Nieużywany.... lol

ciekawe kiedy będzie telefon od wiernej słuchaczki typy
"Chciałabym ofiarować swojego wibrusa siostrze Małgorzacie. Lekko używany"
"Chciałabym ofiarować swojego wibrusa siostrze Małgorzacie. Lekko używany"

Zapewne w tym aucie trzeba dokonać kilku drobnych napraw i stara baba chce się pordzewiałego złomu z zarżniętym silnikiem pozbyć
Jak bym był bogaty to też dałbym im samochód albo nawet autobus. Tylko najpierw bym załadował parę kilo trotylu pod bak.

'A ja chciałbym oferować księżulkowi, mojego synka. '
A po co mu drugi?: D
A po co mu drugi?: D

co prawda nie jestem tym w czerwonej bluzce i nie jestem z Przystanku Jezus, ale z chęcią przyjmę fiata ducato ;o
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie