Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:21
konto usunięte 2012-09-08, 22:47
PIWO za Roberta Marleya
Zgłoś
bohema667 2012-09-08, 22:54
Jak sie widzi Bibera to nie sobie a jemu kulę w łeb
Zgłoś
Ronin92 2012-09-08, 23:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 23:58
@up

Vinnie Paz ft. Block Mccloud - End of Days

Pozdro
Zgłoś
kidi1 2012-09-08, 23:59
Kiedyś radio było dla muzyki. Teraz robi się "muzykę" dla radia.
Zgłoś
hannibalking 2012-09-09, 0:19 1
Zaczął dobrze. Dobra radio manipuluje jak wszystkie media . Potem wielki hejt na muzykę. Jak dla mnie muzyka ma brzmieć a nie nieść ze sobą jakiś piękny przekaz. Jeśli chce dosnać jakiś wiekszch emocji, zostać natchnięty czy co on tam jeszcze wymaga to czytam książke albo artykuł na wzniosły temat. Odnośnie hitów tych pięknych, które kochali nasi rodzice to bzdura, że zostaly zapomniane. Mniej znane stacje puszczają stare hity w kółko bo tak po prostu jest taniej, kto chce ten słucha. Co do reklam to już kompletny bezsens. Na czymś radio musi zarabiać kase co jest oczywiste. Pułapki zastawiane na ludzi przez specjalizdów od reklam to inna sprawa. Jak już ktoś wyżej napisał ten człowiek to hipster który hatuje wszystko co jest lubiane przez większość. Naprawde dlaczego mam nie lubić Rihanny skoro podoba mi sie jej muzyka i jej zdjecia. Dlatego , że jest popularna czy dlatego, że w gazecie jest jaks plotka na jej temat??
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-09, 0:33 1
To, że w esce puszczają 20 tych samych klubowych bitów w kółko nie znaczy, że nie ma dobrych stacji. Polskie radio zachowuje na prawdę wysoki poziom, każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Teraz np. na Trójce mamy genialną "Ciemną stronę mocy" z panią Aleksandrą Kaczkowską.
Zgłoś
wciazszukam 2012-09-09, 1:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sub _ Zero 2012-09-09, 2:15
Zgłoś
LionX 2012-09-09, 4:30
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-09, 11:38 1
Molesta. Tyle na ten temat
Zgłoś
ojojoj 2012-09-09, 15:16
ostatnio radio sluchalem jakies 4 lata temu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-09, 22:19
piwko daje bo mam takie same radio:D
Zgłoś
gracii 2012-09-10, 0:02
Piwo za budkę suflera
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 8:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem