Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Radio Wolna Europa
wzl00 • 2013-02-02, 17:55
Klip do utworu „Radio Wolna Europa" z najnowszej płyty Slums Attack, „CNO2".

Jest to drugi taki projekt w Polsce i moim zdaniem wart uwagi ;]

W utworze występują: Peja, DeFuckTo (Czechy), Azyl (Niemcy), Sniper (Litwa), Clementino (Włochy), R-MC i Loo (Belgia), Shazaam (Szwecja), Hijack (UK) oraz Gandzior

Nie wiem jak wy ale ja wole takie jednoczenie europejczyków niż sposoby które proponują nam Ci z bruksellandu ;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 0:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 0:41 1
przedstawiciel UK troche opalony, jak na europejczyka
Zgłoś
anonymousm 2013-02-03, 0:48 1
Anglia przynajmniej ma prawdziwych kolorowych. Nie muszą udawać Czarnych, jak nasze chłopaki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 0:55 14
Wkrótce w kategoriach: Kącik muzyczny!

Idź jarać się tym patusem gdzie indziej.

Poza tym pozdro od Jacka:

Zgłoś
Danam 2013-02-03, 0:59 97
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
stagger_lee 2013-02-03, 1:05 9
Zgłoś
DickJagger 2013-02-03, 1:10
@innyczlowiek na tym zdjeciu zamiast Ryska ty powinienes byc...
Zgłoś
bat1 2013-02-03, 1:40
a hijack to kebab , czyli taki z niego angol jak ze mnie tadżykistanin , a musze to napisać i wierzcie mi lub nie ale nie jestem z tadzykistanu

sorki mialo byc tadzykistańczyk
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 2:25
pomysł fajny, nasze wykonanie moim zdaniem słabe ale Hijack (pierwsze słyszę, ale też nie siedzę już w rapie) na prawdę nieźle reszty niestety nie rozumiem
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 2:26
A najlepiej Tadżyk
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 2:29 3
sluchajac gandziora lapie odczucie "noo, taka swoja morda" i sam sie ciesze do siebie sluchajac go. nie jest no-skillem, ale tez nie zjada sceny. ogolnie pozytywny typ!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 3:08
...wyróżnienie za offbeat w przyspieszeniach. Chciałbym się jarać całym kawałkiem bo fajny motyw, ale technika ryśka skutecznie to uniemożliwia. z czym do ludzi...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 3:36
chetek napisał/a:

A to "co się dziwisz szmato" to do słuchacza skierowane?

do innych raperów, np. Sokoła, który nagrywał własnie takie tracki
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 6:24 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 10:15
Europa Europą, ale "Azyl" i "Hijack" nie wyglądają na potomków Pogan.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem