Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Radio Wolna Europa
wzl00 • 2013-02-02, 17:55
Klip do utworu „Radio Wolna Europa" z najnowszej płyty Slums Attack, „CNO2".

Jest to drugi taki projekt w Polsce i moim zdaniem wart uwagi ;]

W utworze występują: Peja, DeFuckTo (Czechy), Azyl (Niemcy), Sniper (Litwa), Clementino (Włochy), R-MC i Loo (Belgia), Shazaam (Szwecja), Hijack (UK) oraz Gandzior

Nie wiem jak wy ale ja wole takie jednoczenie europejczyków niż sposoby które proponują nam Ci z bruksellandu ;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 11:44
Wszystko ok gdyby nie ten ryj Peji i jego głos bez mutacji.
Zgłoś
Kadoon 2013-02-03, 14:36
Haters gonna hate
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 14:54
Kadoon napisał/a:

Haters gonna hate

Co chcesz?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 15:02
Jak na angola to jakąś ciemną karnacje ma gościu...
Zgłoś
Wilku220 2013-02-03, 15:44 1
Beria1 napisał/a:

Wszystko ok gdyby nie ten ryj Peji i jego głos bez mutacji.

Jak Ty przejdziesz mutację, to będziesz mógł pokazać na co Cie stać.

No tak to jest z naszym HH. Cała Polska scena HH stoi na wysokim poziomie, ale mało kto to dostrzega. Warto dodać, ze goście w tym kawałku to nie jacyś zagraniczni gracze z podziemia, tylko goście z pierwszej ligi. Mało kto ma taką pozycję w europejskim HH, żeby nagrać taki kawałek z takimi gośćmi ( z niektórymi nagrywał już wcześniej). Ponadto, żeby ściągnąć do PL artystów ze Stanów, takiego formatu jak ONYX, Jeru de Daaja czy Masta Ace i dograć ich do płyty. Żeby robić taki rzeczy, nie można być bezzębnym idiotom spod bloku. Peja to naprawdę ogarnięty koleś, a ma taki a nie inny wizerunek, ponieważ ma w dupie to co ktoś o nim myśli. Zauważcie, że osoby które po nim jeżdżą, wiedzą tyle ile powiedział mi TVN.
Zgłoś
DamianH 2013-02-03, 16:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-03, 17:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 10:44
Cytat:

wiedzą tyle ile powiedział mi TVN.

Ty jesteś pewnie ziomem Rysia więc wiesz lepiej.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem