Policja w Blaine (Minnesota) dostaje zgłoszenie o skoczku, który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie. W drodze na miejsce radiowóz przejeżdżając na czerwonym i mając 75mph na blacie kosi inne auto (27 sek). W drugiej części filmu inny policjant dojeżdża na miejsce zgłoszenia i zastaje obiecany lot (1:17)
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Policja w Blaine (Minnesota) dostaje zgłoszenie o skoczku, który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie. W drodze na miejsce radiowóz przejeżdżając na czerwonym i mając 75mph na blacie kosi inne auto (27 sek). W drugiej części filmu inny policjant dojeżdża na miejsce zgłoszenia i zastaje obiecany lot (1:17)
ale oni mają zajebiste radiowozy, ten dźwiek silniora. ford crown victoria czy mustang?
Seb00 napisał/a:
.. który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie
Nie żebym się czepiał ale to jest wiadukt, mosty masz nad rzeką.
xts napisał/a:
ford crown victoria
4.6 V8 250KM, prawie jak nasze Cee'd.
Zawsze mnie dziwi, że ludzie popełniają samobójstwa w tak prymitywny sposób.
Jest tyle innych możliwości...
Jest tyle innych możliwości...
Jakby tak nie czytać opisu i nie wiedzieć o co kaman to w sumie można by pomyśleć, że na końcu to ten koleś co zginął podczas uderzenia się respawnował z nieba.
czy tylko ja zwróciłem uwagę że tak głośno piznał że w radiowozie było słychać?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie