obejrzałem kilka razy i gdyby stał w miejscu od momentu kiedy zauważył radiowóz i zrobił krok w tył to nawet by go nie drasnął, ale jak zwykle instynkt przetrwania musiał go popchnąć ku ucieczce, czyli jak zawsze krok do przodu pod samą maskę

później się dziwić że ciężko znależć pracowitego murzyna w tych czasach jak ich rozjeżdżają...
Przecież to ewidentne samobójstwo tego fekalnoskórego....
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak

podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Jak się ma takie paralityczne ruchy...
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Pewno już długo na niego polują i to nie pierwszyzna, tak sobie myślę... Bo po c🤬j mu ta kamizelka odblaskowa jak nie po to by łatwiej było go trafić na tle ściany?
Ewidentny przyklad noszenie zoltej kamizelki nic nie daje chodzenie po chodniku
w zultej kamizelce sciaga nieszczescie , w pracy nie bende chodzil w kamizelce
w zultej kamizelce sciaga nieszczescie , w pracy nie bende chodzil w kamizelce
podpis użytkownika
pozdrowienia z nad Baltyku
Folur napisał/a:
obejrzałem kilka razy i gdyby stał w miejscu od momentu kiedy zauważył radiowóz i zrobił krok w tył to nawet by go nie drasnął, ale jak zwykle instynkt przetrwania musiał go popchnąć ku ucieczce, czyli jak zawsze krok do przodu pod samą maskę
No to ewidentnie musisz obejrzeć jeszcze kilkanaście razy, bo bzdur pieprzysz. Może by nie utknął, ale skosiłoby i tak.
Ale, w końcu ludzie idebtumyfikujący się z tęczą juz wielokrotnie udowodnili, że ich umiejętności obserwacji i realna ocena sytuacji nie należą do ich atutów.
podpis użytkownika
"Nie należy się gniewać na bieg wypadków. Nic ich to bowiem nie obchodzi."Marek Aureliusz, Rozmyślania