📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obejrzałem kilka razy i gdyby stał w miejscu od momentu kiedy zauważył radiowóz i zrobił krok w tył to nawet by go nie drasnął, ale jak zwykle instynkt przetrwania musiał go popchnąć ku ucieczce, czyli jak zawsze krok do przodu pod samą maskę

później się dziwić że ciężko znależć pracowitego murzyna w tych czasach jak ich rozjeżdżają...
Ewidentny przyklad noszenie zoltej kamizelki nic nie daje chodzenie po chodniku
w zultej kamizelce sciaga nieszczescie , w pracy nie bende chodzil w kamizelce
w zultej kamizelce sciaga nieszczescie , w pracy nie bende chodzil w kamizelce
Folur napisał/a:
obejrzałem kilka razy i gdyby stał w miejscu od momentu kiedy zauważył radiowóz i zrobił krok w tył to nawet by go nie drasnął, ale jak zwykle instynkt przetrwania musiał go popchnąć ku ucieczce, czyli jak zawsze krok do przodu pod samą maskę
No to ewidentnie musisz obejrzeć jeszcze kilkanaście razy, bo bzdur pieprzysz. Może by nie utknął, ale skosiłoby i tak.
Ale, w końcu ludzie idebtumyfikujący się z tęczą juz wielokrotnie udowodnili, że ich umiejętności obserwacji i realna ocena sytuacji nie należą do ich atutów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie