Pomimo ogłupiania społeczeństwa przez telewizję, znajdują się jeszcze ludzie samodzielnie i racjonalnie myślący. Nie spodziewałbym się tego jednak po politykach - otóż radni powiatu jaworskiego wystosowali taki oto list:
A wszystkim, którzy bronią tej 'ideologii' i jednocześnie zakłamują rzeczywistość mówiąc, że to księża wymyślili sobie temat zastępczy - soczysty wielki murzyński c🤬j w dupę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawidłowo. Nie będzie ułamek promila społeczeństwa narzucał swoich ideologii.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
BongMan ale o czym Ty w ogóle mówisz?
to przyszło do ojropy z USA, jest propagowane przez UE i dlatego u nas to też 'musi' wejść.
wszystko zmierza do tego aby tradycyjna rodzina przestała istnieć.
konto usunięte
2014-01-10, 14:17
Echh widać iż i w gminach są debile. Cóż potwierdza to założenie iż demokracja odzwierciedla mądrość społeczeństwa.
Dla niekumatych. Im debilniejsze społeczeństwo tym debilniejsi politycy.
McMenel sugerujesz, że takie pismo jest debilne?
Współczuje Twoim rodzicom a najbardziej Twoim dzieciom - jeśli będziesz je miał. Ale z takim myśleniem lepiej jakbyś nie miał.
konto usunięte
2014-01-10, 16:06
@smagal
Pedały się, na szczęście, nie rozmnażają
konto usunięte
2014-01-10, 16:08
konto usunięte
2014-01-10, 16:16
Ja się urodziłem królikiem w ciele człowieka. Już zmieniam płeć na "królik", a może mi inny dowód dadzą jakiś "króliczy"?
Zanim się to rozlezie - nie można zejść do poziomu lewactwa i używać nieprawidłowych sformułowań.
Nie ma czegoś takiego jak "ideologia gender" - "gender" to dział socjologii zajmujący się badaniem płci i zjawisk społecznych z nią związanych i ról jej przypisanych.
Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) definiuje gender jako stworzone przez społeczeństwo role, zachowania, aktywności i atrybuty, jakie dane społeczeństwo uznaje za odpowiednie dla mężczyzn i kobiet.
Jak to ktoś ładnie napisał: zboczeńcy to po prostu zboczeńcy a nie "ideolodzy gender". Zboczeńcy z r🤬aczy palikota szukali jakiegoś chwytnego hasełka dla swoich wynaturzeń więc oni pierwsi zaczęli używać takiego określenia.
Tyle trąbicie o tym gender, że chyba w końcu przeczytam co to jest :|
konto usunięte
2014-01-10, 16:27