👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SirMajkel napisał/a:
PiS to jest zbiór idiotów i partaczy bez jakiegokolwiek pomysłu, więc czego wy się po nich spodziewacie? Ta partia to jest ekstrakt tego co jest najgorsze w naszym narodzie + komuna.
Hy. Za komuny to chociaż mieliśmy własne produkty, lecz nie było ich dla nas samych. Teraz jest na odwrót. W sumie ciężko powiedzieć które lepsze.

SirMajkel napisał/a:
PiS to jest zbiór idiotów i partaczy bez jakiegokolwiek pomysłu, więc czego wy się po nich spodziewacie? Ta partia to jest ekstrakt tego co jest najgorsze w naszym narodzie + komuna.
Uważaj, bo zaraz przyjdzie jakaś zmanipulowana przez PiS ameba i zwyzywa Cię od lewaków(hehe, hipokryzja) czy innych PO-wców - jakby była różnica

A PiS-owcy są dla PiS-u tym, czym KOD dla PO - zgrają bezmyślnego bydła, idąca za tłumem i tym, co powiedzą im ich partyjne autorytety. Jak słyszę bądź czytam, że ktoś się wykłóca o słuszność jednej z tych dwóch partii, to ręce załamuję, że można być takim imbecylem.

trebor71 napisał/a:
a my to kto ?ty i twoja parafia ,za siebie pisz krowi bobku
Krowi placek, świński cycu. Widziałeś kiedyś krowi bobek ?

Bóg stworzył Adama i Ewe, nie Eryka i Siergieja... Zmiany genetyczne zniszczą się same, to tylko kwestia czasu i polityki. Solfeżowe częstotliwości i geometria robi swoje.
Jeśli tam naprawdę przewijają się tacy debile, to nic dziwnego, że wszyscy posłowie PiS odrzucili projekt ustawy "anty-447"- pewnie myśleli, że to próba blokady podwyżek 447 złotych netto

I to akurat bardzo dobrze świadczy o PISie!!! LGBT jako skrajna ideologia quasi pedofilska powinna być zabroniona na równi z nazizmem i komunizmem.
Wystarczy poprzestawiać kilka literek w skrócie LGBT+ i wychodzi KPZD+, czyli Kakaowcy Pedofile Zboczeńcy Dewianci, jako bonus HIV pozytywny
podpis użytkownika
poker better than lifeOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie