👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SuchyHarry napisał/a:
No więc to jest takie gówno, że nawet tego zdefiniować nie idzie.
Jak ktoś niewykształcony to wszystko trudne.
Spiderowski napisał/a:
I to akurat bardzo dobrze świadczy o PISie!!! LGBT jako skrajna ideologia quasi pedofilska powinna być zabroniona na równi z nazizmem i komunizmem.
To nie CHodzi o K L E R.
street_swc napisał/a:
my, czyli społeczeństwo sadistic'a. Tak, tutaj większość jest rasistami, antysemitami i homofobami. Jak coś Ci nie pasuje to spieprzaj na pudelka do swoich kolegów.
Co ty wiesz o sadisticu... To jest zbiór pedofili, sado-masochistów, zboczeńców wszelakich radujących się czyimś cierpieniem. Wszelkie homoniewiadomo to przy tym ostoja normalności.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie ma nic gorszego niż te żałosne wojenki ideologicznych gówien, które są toczone za pieniądze podatnika. No cóż, taki ich sposób na życie, jak nie mają wroga, nie stają przeciwko czemuś to walenie się w dupę czy klęczenie przed figurką nie smakuje tak samo...

Macie władzę dokładnie taką, na jaką zasługujecie. Tak to jest, kiedy chce się wstawać z kolan, a tkwi się po czubek łba w gównie. polactwem się gardzi, nawet na nienawiść wobec was szkoda czasu.
trebor71 napisał/a:
a my to kto ?ty i twoja parafia ,za siebie pisz krowi bobku
zamknij ryj pedale
To takie zabawne kiedy czytam komentarze obrońców moralności i przeciwników zboczeń, na portalu gdzie najwięcej popularności u mężczyzn (bo 80% sadoli to panowie) mają nadzy faceci z sztucznymi cyckami
co za pedały

rafal.szejny napisał/a:
Czyli dla Ciebie Geje to Nastolatki w rurkach, i ci ludzie tam na marszach gdzie polowa to w ogole nie homo?
Geje to po prostu faceci chorzy na homoseksualizm. Pewnie jest ich nie mało bo nikt o zdrowych zmysłach nie afiszuje się wszem i wobec ze swoimi chorobami.
Na marszach za to masz bolszewickich pedałów. Czyli plebs intelektualny najgorszego gatunku który ma za zadanie znziszczyć normalność w społeczeństwie.
Czego nie rozumiesz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie