Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:41
DorotaNowak 2025-08-29, 0:41 4
Dopalacz! Więcej dopalacza! Oooo zaraz zrobimy pętlę na dopalaczu na wysokości prawie zero metrów!
JEB!!!
Jednak nie zrobimy hahahaha
Zgłoś
Natel 2025-08-29, 0:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xbodzio23 2025-08-29, 1:05 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Apages 2025-08-29, 1:11 1
Handy napisał/a:

Świzdu-gwizdu 250mln poszło w p🤬du.

..nie mogę uwierzyć,że to jest "najlepszy komentarz"..Polacy już nie są Narodem...
Zgłoś
GoaDupa 2025-08-29, 1:15 2
Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody!
Zgłoś
Dziobal123 2025-08-29, 1:30 2
Nie stać mnie na żaden sarkazm , ironię czy dowcip. Stała się tragedia... Wstyd czytać niektore komentarze
Zgłoś
cocktajl 2025-08-29, 2:08
Zgłoś
PabloSkills 2025-08-29, 2:09
Zgłoś
matiiiiiiii 2025-08-29, 2:22 5
Zgłoś
M_A_X 2025-08-29, 2:55
McSadol napisał/a:

Antoni Macierewicz pisze że był zamach .

Nie było brzozy , więc zamach na 100%
Zgłoś
krosu 2025-08-29, 3:30 1
Jestem spokojny mamy super wojsko i super wyszkolonych żołnierzy
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-29, 4:43 10
Ojojoj, niefortunnie wyszła ta reklama.

facebook.com/share/v/1CsdSuSyeF/
Zgłoś
Sidyk 2025-08-29, 4:55 7
Loookas79 napisał/a:

Wiem że to strona z takimi treściami ale co po niektórzy to by sobie mogli darować ... zginął nasz i może trzeba by było po prostu nie komentować ...
a jakość komentarzy to daje dużo do myślenia ...

Pierwszy raz na sadolu?
Zgłoś
viking19 2025-08-29, 6:23 1
MarS_80 napisał/a:

Odpisywałem już powyżej, wystarczy przeczytać...

spokojnie, izi.
jak odpisywałem(a piszę powoli bo nawet przy pisaniu poruszam ustami xD), to juz pewnie z pierdyliard odpowiedzi było.
sytuacja była dynamiczna, sam rozumiesz.
co do samego wypadku, spece oceniają, że prawdopodobnie był ten lekki blackout, jakiś mikrosekundowy, ale był.
no i tyle wystarczyło przy przy tych prędkościach i zmieniających sie odległościach zabrakło mu tych nastu metrów do wyrobienia tej pętli.
szkoda pilota, to oczywiste.
Zgłoś
Agre 2025-08-29, 6:26 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem