Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:20
Loookas79 2025-08-29, 10:48
Sidyk napisał/a:

Pierwszy raz na sadolu?

Kończy mi sie konto premium ... a tak to od 3 ale to nie o to chodzi ...
Zgłoś
Zahu 2025-08-29, 11:07 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aaltonen 2025-08-29, 11:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stachtypowacebula 2025-08-29, 12:08
Vatican2137 napisał/a:

@: czuję, że nie powinienem ale naprawdę się zaśmiałem po tym komentarzu

Ale to trochę prawda. Było gorąco, przez to powietrze mogło być nieco rzadsze.
Zgłoś
gdpmKekw 2025-08-29, 13:15 2
a gdzie sa filmiki / zdjecia z akcji ratowniczej, ponoc gdzies na youtubie istnieje zapis komunikacji radiowej ekipy ratowniczej itp
Zgłoś
Love_is_Love 2025-08-29, 13:50 10

Chyba najlepszej dostępnej jakości.
Zgłoś
zzssaa 2025-08-29, 14:39
Mam nadzieje, że wojsko ma wykupione OC i AC od wypadków
Zgłoś
pepepe 2025-08-29, 15:02 1
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-08-29, 15:04
Zgłoś
tzytzu 2025-08-29, 17:15 1
SLABo mu wyszedł ten manewr
Zgłoś
Tust 2025-08-29, 19:21 1
Zgłoś
Sadudydudu 2025-08-29, 23:44 5
Studiując nagrania z katastrofy włącznie z RIAT 2025 gdzie brawurowo przeleciał nad publicznością a tego się nie powinno robić(polecam filmik na yt i komentarze ludzi z widowni którzy sami napisali że za to powinien dostać ochrzan) mam wrażenie że jedyne co tutaj zawiniło to brawura i zła ocena sytuacji z tym związana. Jakby zasłabł to nie odpaliłby dopalacza i nie ratował sytuacji na koniec więc opcja g-force odpada. Mi się wydaje że chciał podkręcić ten trick i z dużo większą prędkością go wykonać dlatego odpalił dopalacz za wcześnie i jednocześnie chciał to zrobić tzn. muskając trawę czyli stosunkowo blisko ziemi ale się przeliczył, być może z racji pogody bo im cieplej tym maszyna szybciej spada dodatkowo tragedia była koło 19:30 a z reguły te treningi są raczej do 18:00 więc może to spowodowało problemy z orientacją w terenie i koncentracją. Na 90% myślę że to zwykły błąd ludzki. Te maszyny to nie boeingi do tego są regularnie sprawdzane a sprzęt tej klasy wojskowej nie miał prawa nawalić.
Szkoda chłopa, patriota zamiast robić karierę w USA wrócił do Polski, szkolił innych pilotów. Szkoda też strażaka z ostatniej akcji gdzie zapadła się pod nim podłoga i zginął, szkoda wielu ludzi którzy w wypadkach tracą rodziny, którym palą się domy razem z bliskimi. O takich niżej sytuowanych ludziach szybko robi się cicho i zapomina o sprawie a tutaj w zbiórce mamy już 1mln na przyszłość dzieci. Dzieci z dobrej rodziny(dobrze obejrzeć wywiad ze śp. Slabem) których przyszłość raczej i bez tej zbiórki nie będzie najgorsza a nawet i ona nie przywróci przecież życia ojca a mogłaby uratować kogoś chorego na raka lub w naprawdę patowej sytuacji finansowej obciążonego chorobami.
No taki ten nasz naród głupkowaty, ukropów też ładnie utrzymujemy.
Zgłoś
Mieto-68 2025-08-29, 23:50
JerryBukoski napisał/a:

slab to po angielsku płyta. no i ksywka go dopadła.
jakby sobie wybrał "poskramiacz chmur i damskich dziur" to nic by mu nie było.
nigdy nie bierze się ksywki z negatywnego znaczenia.
velture na przyklad- zwinny jak lis i chłop nie ma nogi.
taka jest natura zen.

P i e r do l i s z ....
Zgłoś
pszkks 2025-08-30, 7:57 2
I cyk rodzina już kasuje pieniądze na zbiórce bo nie maja za co żyć. Milion pękł.
Zgłoś
zxc1234 2025-08-30, 8:20
Chłopa jeszcze nawet nie zdążyli pochować,...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem