Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
JoSeed Wczoraj 21:41 1
McSadol napisał/a:

Antoni Macierewicz pisze że był zamach .

Ja czytałam, że już powołał komisję...
Zgłoś
majeńka Wczoraj 21:43 9
MarS_80 napisał/a:

Domyślam się....
To jest czarny dzień dla polskiego lotnictwa, wojskowego lotnictwa! 😌😥

Straciliśmy właśnie połowę zdolnych do lotu maszyn.
Zgłoś
Kurakk Wczoraj 21:45
Shadowrun napisał/a:

Może to był pokaz kamikaze i taką strategię podczas wojny będziemy używać 😂 jeb F16 o ziemię to tylko wydatek pieniędzy tyle co splunąć 🤭

ksmikaze, zaśmiałem się
Zgłoś
optymista666 Wczoraj 21:48 1
Zawsze to samo. Jak się wybieram na pokazy, to jakaś niedorajda się rozwala i odwołują…

Ech….
Zgłoś
Zordonek Wczoraj 21:52 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MarS_80 Wczoraj 21:54 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Baba-Yaga-91 Wczoraj 21:56 9
Zgłoś
Ivan_denko Wczoraj 22:00 7
Zgłoś
Piesinger Wczoraj 22:02 1
Czekamy na przyszłoroczne "szoł" przed pokazem. Co tam ciekawego znowu rozbijecie...
Master już był w zeszłym roku, dzisiaj f-16 to może teraz MIGa albo z przytupem - F-35
Zgłoś
Stachtypowacebula Wczoraj 22:05
Za rzodkie powietrze było.
Zgłoś
Antoni79 Wczoraj 22:05
Handy napisał/a:

Świzdu-gwizdu 250mln poszło w p🤬du.

Tak to wygląda. W razie wojny pewnie i tak byłyby te samoloty ewakuowane
Zgłoś
romek134 Wczoraj 22:07
JoSeed napisał/a:

Ja czytałam, że już powołał komisję...

I zamówił serdelki
Zgłoś
Tomix93 Wczoraj 22:16 1
Zgłoś
Ziebaj Wczoraj 22:20 4
Zgłoś
Barabasz33 Wczoraj 22:20 2
barszcz17 napisał/a:

Szczęście w nieszczęściu. Wyobraźcie sobie ilość ofiar gdyby wpadł w ten sposób w tłum podczas imprezy.

W nikogo by nie wpadł bo pokazów od x lat nie robią nad ludźmi rozbił się w osi pasa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem